Vi søker erfarne gravemaskinførere

Hæhre Entreprenør AS er en betydelig aktør innen anleggsvirksomhet i Norge med over 1200 ansatte og 850 anleggsmaskiner i daglig drift i gruppen. Til sammen besitter våre ansatte en unik erfaring og kompetanse. Vi utfører et vidt spenn av entreprenøroppdrag og kan påta oss rollen som totalentreprenør, hovedentreprenør, være del av et arbeidsfellesskap eller utføre konkrete spesialoppdrag. Bedriften håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillskontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser.

Vi utfører oppdrag over hele landet og prosjektene spenner fra omfattende vei og jernbane arbeid til bygging av kraftverk, flyplassutvidelse, kommunal infrastruktur, industri og eiendom. Vi har også satt våre spor i Vikersund med bygging av verdens største skiflyvningsbakke. Ingen oppgave er for spesiell - ingen oppgave er for utfordrende! I vårt arbeid er stolthet et nøkkelord; stolthet over å bidra til verdiskapning, både for samfunnet og for bedriften.

FirmaHæhre Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist29.01.2016

Vi bygger fremtiden – vil du være med?

I vår maskinpark finner du alle typer tungt masseforflyttingsutstyr. Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå erfarne gravemaskinførere til vår utstrakte anleggsvirksomhet. Du må kunne jobbe på prosjekter i hele Norge.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Fagbrev som anleggsmaskinfører/eventuell lengre relevant erfaring fra anlegg
  • Sertifikat kl. B
  • Engasjert, initiativrik og lærevillig
  • Ansvarsbevisst og nøyaktig.
  • Erfaring med skiftarbeid og ønske om å jobbe 14/14 rotasjon
  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner

Vi tilbyr et trygt og inspirerende arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer og høyt tempo. Vi dyrker et fellesskap hvor stolthet er et nøkkelord. Stolthet over å være en del av Hæhre-kraften, og stolthet av å bidra til verdiskapning både for bedriften og samfunnet.

For spørsmål vedrørende stillingen kontakt Personalansvarlig Martin Melander på tlf. 941 92 575.

Søknad med CV sendes innen 29.januar 2016, søk her

Ytterligere informasjon om Hæhre Entreprenør AS finner du på www.akh.no

Vis flere stillinger: