<p>Nilsi var konferansier under BoligPartner-arrangementet.<br></p>

Tidenes største BoligPartner-arrangement

13-14. januar gikk BoligPartner-konferansen av stabelen på Gardermoen. 300 av selskapets omtrent 350 ansatte var tilstede.

I tillegg var det første gang leverandørene også deltok, og totalt 22 av selskapets leverandører var på plass. Konferansen ble dermed det største arrangementet noensinne i BoligPartner-regi.

- BoligParter er nå en av de største boligbyggerne i landet, og da er det viktig å kunne samle de ansatte til et slikt felles møtepunkt. Arrangementet er et viktig verktøy for oss som selskap for å få hele organisasjonen til å dra i samme retning, sier Bjørnar Mickelson, Kommunikasjonsansvarlig i BoligPartner.

Hensikten med BoligPartner-konferansen er nemlig å informere de ansatte om året som har gått og hvilke planer og strategier selskapet skal iverksette i inneværende år. I tillegg er målet å oppdatere selskapets ansatte på kommende nyheter og produkter. Det arrangeres også kurs for å heve de ansattes kunnskap, og leverandørene bidrar med kursing i sine produkter og tjenester. Leverandørene deltar også på en leverandørmesse som er innlemmet i selve konferansen.

- Det at vi har med leverandørene våre gir hele konferansen en ekstra dimensjon og er svært viktig. Det blir en vinn-vinn-situasjon hvor leverandørene knytter kontakter og sprer kunnskap om sine produkter, og hvor våre ansatte lærer mer om produktene de skal selge og installere i husene vi bygger. Vi vil takke alle leverandørene som deltok på konferansen, sier Mickelson.

På konferansen slapp også BoligPartner to nyutviklede hus. Det ene heter Prato og er basert på detaljert innsikt i kundeundersøkelser om hva kunden vil ha. Det andre heter Almgaard og er en rimeligere versjon av det meget attraktive herskapshuset Holmgaard.

- Vi tror de to nye husene vil treffe veldig godt i markedet da de er utviklet med bakgrunn i meget detaljerte kundeundersøkelser og markedsinnsikt, avslutter Mickelson.