17 Cat hjullastere til Hæhre

Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment har inngått avtale om leveranse av hele 17 Caterpillar hjullastere.

-Dette smaker fugl.Vi hadde en eventyrlig utvikling med Cat mellomstore hjullastere i fjor og med denne knallstarten tror jeg 2016 blir et enda heftigere hjullastereventyr for oss i Pon, sier markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment..

Maskinene som skal leveres er 13 Cat 950M (20tonn) og fire 938M (16 tonn). Disse skal erstatte i hovedsak Volvo-maskiner, skriver Pon i en pressmelding.

- Vi leverte en 962M sent i fjor som har gått som servicemaskin på Hæhres verksted og lager på Vikersund og det kan nok tenkes at denne tente flere hos Hæhre, sier selger i Pon og storkundeansvarlig Pål Brandvold.

- Den nye 950M med spakstyring og masse knask har gått rett inn i mange førerhjerter. Vi ser også at den nye M- serien på de mindre modellene det vil si 926M, 930M og 938M, som kom i fjor høst, også er meget attraktive. Vi har nok aldri hatt en så sterk produktportefølje på servicemaskiner til entreprenører, avfallshåndtering og applikasjoner innen industri/matrialhåndtering.Dette er moro, sier produktsjef på hjullastere Fredrik Sætren, som også påpeker at det å være produktsjef på Cat hjullastere nå om dagen kanskje er verdens beste jobb.

Ifølge daglig leder i Hæhre Maskinutleie, Frank Ole Sørensen.er Caterpillars nye M-serie på et helt annet nivå enn tidligere og er absolutt der den bør være når det gjelder servicemaskiner i denne klassen.

– Vi tenker da spesielt på førermiljø med god sikt og den unike spakstyringen som en av mange gode element. Maskinene har ikke aktivt etterbrenningssystem, men kun et partikkelfilter som varer motorens levetid, dette gjør ting mindre komplisert og lite sårbart. Alt dette sammen med Pons gode serviceløsninger gjør dette til en god og komplett løsning for oss som kunde, sier Sørensen.