Avdelingsleder til stålverkstedet i Fredrikstad

Kynningsrud Prefab er komplett prefabentreprenør og produserer og leverer alle typer betong- og stålelementer som utgjør “ryggraden” i mange ulike bygningstyper. Vi har fabrikk i Uddevalla og Fredrikstad. 300 medarbeidere totalt i Prefabdivisjonen omsetter for rundt 600 millioner kroner i året. Vi har stort fokus på HMS - hos oss kommer helse, miljø og sikkerhet først.

FirmaKynningsrud Prefab
FylkeØstfold
StedRolvsøy
Søknadsfrist31.01.2016

Stålverkstedet har 14 ansatte i tillegg til et betydelig antall innleide, og er i vekst. Verkstedet produ- serer i all hovedsak bæresystemer av konstruksjonsstål til egne byggeprosjekter i Norge. Stålverkstedet er CE-merket, og inngår som en sentral del i Divisjon Prefabs posisjon som en komplett prefabentreprenør.

Hovedoppgavene består i økonomisk og administrativ ledelse av stålverkstedet, utarbeidelse og opp- følging av produksjonsplaner, innkjøp av stålmaterialer, deltakelse på prosjektmøter og forhandling av avtaler med leverandører. Du vil ha en viktig funksjon som rådgiver for konstruksjonsavdelingen, i tillegg til å støtte salgsavdelingen ved kalkulasjon av stålprodukter/-prosjekter. Du utarbeider og følger opp tilbud og er interessert i å holde deg faglig oppdatert. Vårt stålverksted skal utvikles videre, og du må være en pådriver i denne prosessen.

Du er ærlig, lojal, serviceinnstilt og entusiastisk person som skaper tillit hos medarbeidere og kunder. Du har kunnskap om ledelse av et stålverksted og erfaring fra å kalkulere stålprosjekter. Du har gode datakunnskaper og mer enn 5 års relevant erfaring å vise til.

Vi tilbyr gode betingelser, utfordrende arbeidsoppgaver, dyktige medarbeidere og et godt arbeidsmiljø.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Pål Sanne

Daglig leder/Divisjonsleder

Mobil 911 08 058

pal.sanne@kynningsrud.no

Vis flere stillinger: