Kirkestuen starter nytt rehabiliteringsselskap

Ole Chr. Kirkestuen starter nytt rehabiliteringsselskap sammen med MTH. Målet er å bygge Oslo-områdets største leverandør av eiendomsrehabilitering spesialisert på fasade/tak og leietakertilpasninger.

Det nye selskapet, Kirkestuen AS, skal ledes av Ole Chr. Kirkestuen, og eies av Kirkestuen Invest AS og MTH AS. Selskapet vil være rettet mot profesjonelle eiendomsbesittere.

Ole Chr. Kirkestuen har over 20 års ledererfaring med rehabilitering i det profesjonelle eiendomsmarkedet. Han har hatt sentrale lederroller i rehabiliteringsprosjekter for en rekke sameier og borettslag i Oslo, og ved signalbygg som Oscarshall, Østbanehallen, Continental, Ekebergrestauranten og Stortinget. Karrieren startet med syv ansatte i Malermester Kirkestuen & Sønn i 1994. Den fortsatte i det fusjonerte selskapet Brendmoe & Kirkestuen som senere ble Alliero – en håndverksentreprenør innen rehabilitering med ca 300 ansatte håndverkere.

- Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i en velkjent, men spennende bransje med store muligheter. Rehabilitering og bevaring av eiendom er et stort marked i Oslo og omegn. Vi vil bygge selskapet stein på stein, men med MTH på eiersiden har vi ambisjoner om å nå en årsomsetning på 100-150 millioner og beskjeftige ca 60 ansatte i løpet av 3-5 år, sier Kirkestuen.

- Kirkestuen har lang ledererfaring og spisskompetanse innen rehabilitering. Vi ser frem til et godt samarbeid om å bygge en solid, spesialisert og lønnsom leverandør av rehabilitering til det profesjonelle eiendomsmarkedet i Oslo, sier Arvid Engebretsen, daglig leder i MTH AS.

MTH er en del av AF Gruppen, og eier flere spesialiserte selskaper innenfor rehabilitering; Thorendahl AS, Storo Blikkenslagerverksted AS, Oslo Papp & Membranservice AS, Oslo Prosjektbygg AS, VD Montasje AS, Sol-Energi AS, Sollie Prosjekt AS og Oslo Stillasutleie AS.