Sprengningsarbeider

StedBergen, Norge
ArrangørNFF
Fra07.03.2016
Til08.03.2016
TidspunktMandag kl 9.30 - onsdag kl 15.15

– sikkerhet og kvalitet i faget

Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) arrangerer for 28. gang teknisk sprengningskurs. NFFs visjon er «å være den viktigste kunnskapsarena for en bærekraftig bruk av berggrunnen».

Noen av våre satsningsområder er å:

– Utvikle fagfolk gjennom kompetanseheving

– Styrke sikkerhet, helse og miljø i bergfaget

– Skape attraktive møteplasser for nettverksbygging

I 2016 er sprengningskurset lagt til Clarion Hotel Bergen Airport, som ligger i gangavstand fra flyplassen.

Vi ønsker alle som er involvert i sprengningsarbeid velkommen på kurset for å dele erfaringer. Dette gjelder både prosjekteiere, konsulenter, kontrollører, planleggere, entreprenører, sprengningsledere og utførende bergsprengere i gruve-, pukkverk- og anleggsbransjen.

Kurset er også en viktig møteplass for å vedlikeholde og utvide det faglige nettverket. Dette gjelder ikke minst de som jobber og bor i Bergensområdet, som vi håper vil benytte anledningen til å delta på dette kurset.

På bakgrunn av de siste års evalueringer har vi endret både innhold, plassering og kursets omfang slik flertallet av dere har ytret ønsker om.

Vi ønsker at sprengningskurset skal gi faglig påfyll med informasjon, deling av kompetanse og diskusjoner. Det skal være et sted hvor du treffer kollegaer, myndigheter, oppdragsgivere og gode konkurrenter til to dager med gjensidig nytte for oss alle.

Posterutstilling
Interesserte firmaer gis anledning til å delta på kurset med en posterutstilling. Posterutstillingen er lokalisert i eller i nær tilknytning til møtesalen. Posterutstillingen er ment å skulle gi firmaene mulighet til å presentere seg i form av bilder, brosjyremateriell og eventuelt med andre lettere utstillingselementer.

Påmeldingsfrist: 24. februar

Program og påmelding