Nilsen ny direktør for divisjon Energi i Norconsult

Sten-Ole Nilsen (47) er ansatt som ny direktør for divisjon Energi i Norconsult. Han tiltrådte stillingen i begynnelsen av januar i år.

– Sten-Ole Nilsen har solid erfaring fra energibransjen, både innenfor kraftproduksjon, kraftoverføring og kraftkrevende industri. Han har gjennom sin karriere i Norconsult vist at han er en handlekraftig leder med inngående kjennskap til markedet og engasjement for våre kunder. I tillegg har han internasjonal erfaring fra blant annet energiprosjekter i Palestina og Botswana, sier konsernsjef i Norconsult, Per Kristian Jacobsen.

Nilsen kommer fra stillingen som seksjonsleder Kraftsystemer i Norconsult. Han begynte i Norconsult i 1997 som sivilingeniør elkraftteknikk. I 2003 overtok han seksjonslederansvaret for Høyspenningsteknikk.

– Dette er et svært spennende tidspunkt for meg å overta ledelsen av Energidivisjonen i Norconsult. I dag har vi en solid posisjon i energisektoren, med lang erfaring og betydelig kompetanse innenfor tradisjonell vannkraft og kraftoverføring. Som Norges største tverrfaglige rådgiver innenfor samfunnsplanlegging og prosjektering har vi også spennende prosjekter knyttet til ny og bærekraftig energiproduksjon i sektorer som vann og avløp, samferdsel og bygg, sier Nilsen.