Backer ny direktør i Lønnheim Entreprenør

Lars Georg Backer er ansatt som administrerende direktør i Lønnheim Entreprenør AS.

Backer er 55 år og utdannet siviløkonom fra BI. Han har mange års erfaring fra byggevarebransjen som leder for Maxbo Backer frem til våren 2014 og videre engasjement for Løvenskiold Handel AS. Backer har også vært foreleser ved BI og Høgskolen i Molde i mange år.

Backer erstatter Asle Randen, som har ledet virksomheten i en overgangsperiode etter at BackeGruppen overtok 80 prosent av aksjene i selskapet 1.juli 2015.

- Ved ansettelsen av Lars Georg Backer som ny leder i Lønnheim Entreprenør AS får vi en ressursperson inn i selskapet som kjenner det lokale markedet godt, og som vil være med å styrke Lønnheim Entreprenør AS som en ledende aktør i regionen. Samtidig ser vi store muligheter for å ta idrettshall-konseptet videre, og sammen med våre øvrige entreprenører i BackeGruppen videreutvikle posisjonen som Norges ledene idrettshallbygger, sier Eirik Gjelsvik konsernsjef i BackeGruppen.

- Jeg ser frem til oppgaven med å videreutvikle Lønnheim Entreprenør AS, og er sikker på at jeg sammen med dyktige ansatte i bedriften skal klare å befeste vår stilling som idrettshallbygger nr 1i Norge, og samtidig ta en viktig rolle i lokalmarkedet i Møre-regionen, sier Lars Georg Backer, nyansatt adm. dir. i Lønnheim Entreprenør AS.