Erfaren prosessleder som ønsker å være med å styrke og utvikle fagmiljøet vårt innen planlegging og landskapsarkitektur

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist12.02.2016

Plan- og landskapsmiljøet i Sweco arbeider med oppgaver innen gate- og byromutforming, by- og stedsutvikling, veg- og kollektivplanlegging, utomhusplaner for skoler og institusjoner, idrettsanlegg og friområder, samt planlegging og prosjektering av større samferdselsanlegg innen veg og jernbane. Plannivå spenner fra mulighetsstudier og KVU, konsekvensutredninger, kommune- og reguleringsplaner til byggeplaner og oppfølging i byggefase. Vi bruker vår kompetanse innen prosessledelse i alle faser av våre oppdrag.

Vi tilbyr varierte oppdragsmuligheter i et inspirerende arbeidsmiljø for både private og offentlige kunder. Mange av oppgavene forutsetter et godt tverrfaglig samarbeid. For å sette sammen gode team samarbeider vi derfor tett med våre kolleger på ulike regionskontorer og i de andre europeiske landene der vi er lokalisert.

Plan og landskapsmiljøet i region Oslo har i dag om lag 30 medarbeidere bestående av landskapsarkitekter, arkitekter, samfunnsgeografer, arealplanleggere og sivilingeniører med fordypning i by- og regionplanlegging. Vi ønsker å videreutvikle teamet vårt og søker etter en erfaren prosessleder med minimum 5 års erfaring.

Arbeidsoppgaver:

  • Prosessledelse med ansvar for å planlegge, lede og oppsummere ulike workshoper/medvirkningsprosesser i våre plan- og utredningsoppdrag
  • Oppdragsledelse av stedsanalyser, mulighetsstudier, plan – og utredninger
  • Tilbudsarbeid-, markedskontakt og kundeoppfølging

Muligheter:

Vi ser gode markedsmuligheter framover og ønsker å styrke fagmiljøet vår tytterligere. Vi søker motiverte og dyktige personer som evner å skape relasjoner i markedet.

Vi søker deg med solid erfaringsom kan gå inn og lede større plan- og utredningsprosjekt. Du bør ha god kjennskap til plan- og bygningsloven og kjenne planprosessene. Det er en fordel om du både har jobbet med overordnet plannivå og detaljplannivå, men dette er ikke et krav.

Sweco tilbyr jobb i et av Norges sterkeste flerfaglige miljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Som ansatt hos oss vil du få gode muligheter for faglig utvikling gjennom vårt sterke fokus på karriereveier for alle ansatte. Vi oppfordrer deg til å søke dersom du er motivert til å være med på å videreutvikle vårt fagmiljø i Oslo.

Din bakgrunn:

Vi ønsker at du tar kontakt med oss dersom du har master i fysisk planlegging, arkitektur, landskapsarkitektur eller tilsvarende, og har erfaring som prosessleder fra noen av områdene under:

  • Medvirkningsprosesser
  • Samhandlingsfaser
  • Mulighetsstudier, tidligfaseutredninger
  • Overordnet planlegging (kommunedelplan/kommuneplan)
  • Konsekvensutredninger
  • Detaljplanlegging (områdereguleringsplaner, detaljreguleringsplaner)

I tillegg er det ønskelig at du er:

  • fremtidsrettet, kreativ og nytenkende med ønske om å utvikle vårt fagmiljø
  • god til å lede prosesser, med god evne til å lytte, ha oversikt og er tydelig i din kommunikasjon
  • lagspiller som ønsker å bruke prosesslederrollen slik at vi sammen finner de beste løsningene
  • kunnskapsrik i forhold til gruppedynamikk og mennesketyper
  • god i både norsk skriftlig og muntlig fremstilling
  • engasjert og har godt humør, også i krevende situasjoner

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Silje Flage Dragsund

gruppeleder

92097833

silje.dragsund@sweco.no

Mette Eng Pedersen

Avdelingsleder

959 92 106

mep@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: