Erik Winther til Standard Norge

Erik Winther ble ved årsskiftet ansatt som leder for forretningsutvikling i Standard Norge.

Han leder nå Standard Norges markedsavdeling og inngår i Standard Norges ledergruppe. Han vil samarbeide tett med Standard Norges salgsselskap Standard Online, skriver Standard Norge i en pressemelding.

- Vi opplever en økende interesse for standardisering i samfunnet, og både myndigheter og næringsliv ser på standarder som et sentralt virkemiddel for økt effektivitet, produktivitet og forenkling. Nå er vi veldig fornøyd med å ha fått Erik med på laget. Han vil få en viktig rolle i videreutviklingen av Standard Norge i tråd med vår strategi og i samarbeid med medlemmene våre og andre sentrale samarbeidspartnere, sier administrerende direktør Jacob Mehus i Standard Norge.

Winther er utdannet Master of Science fra Handelshøjskolen i København. Han har siden 2008 jobbet som partner/director i Rokade og KPMG. Erik har tidligere vært bl.a. kjededirektør for Jernia, styreleder for Light House AS, prosjektleder for PricewaterhouseCoopers og Operational Manager for IKEA Norge.

Han har 22 års erfaring innenfor forretningsutvikling, omstilling og prosesser i forbindelse med gjennomføring av strategi, effektivisering i større nasjonale og internasjonale organisasjoner.