Kommunikasjonsrådgiver

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist21.01.2016

Statens vegvesen Region midt har ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver, vikariat i ett år, fra april 2016. Kontorsted er Statens hus i Trondheim.

Kommunikasjonstaben har ti medarbeidere med kontorsted i Molde, Trondheim og Steinkjer. Staben er av de største og mest kompetente fagmiljøene for kommunikasjon i Midt-Norge.

Dine arbeidsoppgaver blir:
Kommunikasjonsarbeid, rådgivning, mediehåndtering og lederstøtte, i all hovedsak for vegavdeling Sør-Trøndelag.

En jobb i Statens vegvesen betyr at:
- Du jobber på kontor, men også der det skjer.
- Du jobber tett på beslutningene. Vi ønsker at du stiller kritiske spørsmål, og ser motargumenter før beslutninger tas. Vi hører på deg! I Statens vegvesen er kommunikasjon et viktig fag for at organisasjonen skal nå sine mål.
- Du får jobbe med langsiktige strategiske oppgaver parallelt med kortsiktige, operative oppgaver som raskt gir effekt.
- Du får jobbe med fargerike mennesker med stor faglig kunnskap, som brenner for jobben sin og som bryr seg om hvordan du har det.
- Din innsats og arbeid utgjør en forskjell!

Du har:
* Utdanning på bachelornivå innen relevante fag
* Relevant yrkeserfaring
* Meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne

Vi trenger en person med stor arbeidskapasitet, som inngir tillit og som evner å motivere. Du må håndtere både operative og strategiske utfordringer, det betyr at du må like at det er hektisk, og at man har flere parallelle utfordringer.

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Vi tilbyr:
- Fleksibel arbeidstid og gode permisjonsordninger
- Statens pensjons- og forsikringsordninger
Lønn fastsatt etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Annet
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi arbeider dessuten aktivt for å rekruttere flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Christin Hermann. Mobil 92210476/Epost christin.hermann@vegvesen.no. Søknad med CV sendes elektronisk. Kopi av attester og vitnemål tas med ved eventuelt intervju.

Søk her

Vis flere stillinger: