Driftsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges strøste asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeBuskerud
StedMjøndalen
Søknadsfrist24.01.2016

Vi er på jakt etter deg som er ryddig og har struktur nok til å håndtere mange baller i luften for å bli vår nye driftsleder for anleggsprosjekter. Arbeidet som driftsleder er knyttet til vår virksomhet i Drammen og Sandefjord.

Arbeidsoppgaver

Du vil bli en viktig lagspiller for daglig oppfølgning og ledelse av våre anleggsprosjekter innen veivedlikehold. Dine hovedoppgaver vil være å skaffe oppdrag, følge opp og sørge for å gjennomføre disse i henhold til bestilling fra våre kunder. Arbeidet innebærer driftsplanlegging og prosjektstyring. For å gjennomføre oppdragene vil du ha ansvaret for å følge opp og koordinere ca. 20 årsverk, både egne ansatte ogunderentreprenører. Årlig vil du ha ansvaret for en omsetning på ca. 50 millioner kroner.

En viktig del av jobben vil være å skapegode relasjoner til våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere, og i tillegg samarbeide godt med dem du har rundt deg.

Vi forventer at du styrer oppdragene med tanke på at alle skal komme hjem like hele som da de kom på jobb.

Du rapporterer til leder for vår anleggsavdeling i Drammen og Sandefjord. Anleggsavdelingen er nyopprettet og du vil sammen med leder jobbe for å utvikle og skape gode forretningsmuligheter. Dere vil også jobbe sammen om oppgaver som kalkulasjon, anbud- og tilbudsutforming.

Kvalifikasjoner

Du må ha bakgrunn fra teknisk fagskole, i tillegg minimum 3-5 års erfaring. Relevant erfaring fra bransjen, vil vi kunne vektlegge.

Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i bransjen, og at du kan håndtere kontrakter slik at vi kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og følge opp krav fra byggherre. Det er positivt om du har et faglig nettverk i distriktet, men det kan bygges opp over tid.

Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig, og du kan være ute i driften samt utføre oppgaver inne på kontoret. Å bruke IT-verktøy i arbeidshverdagen er uproblematisk for deg.

Profil

Vi ser etter deg som har noe ledererfaring, og som er tydelig og involverende i din væremåte.

Du har god økonomiforståelse og erfaring fra anleggsprosjekter. I tillegg er du god til å finne løsninger og opptatt av at vi når målene vi har satt oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende er viktige for oss, så det er av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et solid og spennende konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling gjennom Veidekkeskolen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Vi ønsker at du som søker legger ved CV og vitnemål samt beskrivelse av din motivasjon for å søke stillingen.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Kim Olsen

Telefon

902 77 086

Vis flere stillinger: