Åpen søknad på stilling i Region nord

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeFlere fylker
StedAlta, Bodø, Harstad, Tromsø, Vadsø, Vefsn
Søknadsfrist31.12.2016

Statens vegvesen Region nord har i dag nærmere 1000 medarbeidere geografisk spredt i hele Nord-Norge. De største kontorstedene er Bodø, Tromsø, Harstad, Mosjøen, Vadsø og Alta. Årlig forvalter Region nord over 9 mrd kroner innen veg- og transportsektoren. Vi står overfor store utfordringer i vegsektoren og søker kontinuerlig etter motiverte og dyktige fagfolk.

Våre medarbeidere har ulik utdanning, men det er spesielt personer med teknologiutdanning vi har behov for. Alle våre ledige stillinger lyses ut på www.vegvesen.no/jobb og vi ber deg søke direkte på den stillingen du finner interessant.

Vi tar også imot åpen søknad og vi ser da primært etter master-/sivilingeniører og ingeniører innen følgende fag- og arbeidsområder:

  • Vegplanlegging/prosjektering
  • Byggeleder - investeringsprosjekt, drift og vedlikehold, elektro
  • Bruingeniør - planlegging og konstruksjon
  • Landskapsarkitekt
  • Grunnerverv
  • Landmåling

Vi kontakter deg dersom du skulle være aktuell for oss. Søknader som er eldre enn 6 mnd. vil bli slettet.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no)

Stort engasjement, gode strukturer og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Kontaktpersoner Region nord

Kontakt oss dersom du har spørsmål: HR-seniorrådgiver Marianne Holm Solhaug, tlf. 97 57 36 20 eller HR-rådgiver Kamilla Kvalø, tlf. 45 23 04 98

For mer informasjon om ledige stillinger i Statens vegvesen - se www.vegvesen.no/jobb


SØK HER