Brannseminar: Slokkeanlegg – riktig anlegg til riktig bruk

StedOslo, Norge
ArrangørBFO og TFSK
Fra10.02.2016
Til11.02.2016
TidspunktOnsdag kl 9.30 - torsdag kl 15.00

Sprinkler, Vanntåke, Gass, Skum, Inertisering.
Hvordan velge riktig brannslokkeanlegg?

Bruksområder, pålitelighet, erfaringer, gode råd og pris. Dette er noen av flere momenter som er avgjørende når brannsikkerheten skal ivaretas gjennom valg av slokkeanlegg.

Dette seminaret er først og fremst laget for å øke kompetansen om krav og muligheter blant eiere/driftere, prosjekterende, utførende og myndigheter. Bør man velge sprinkler, vanntåke, gass, inertisering eller skum?

Målsettingen er å få vite mer om bruksområder og pålitelighet til slokkeanlegg, erfaringer fra eiere og brukere, samt gode råd om hvordan man velger rett anlegg til rett pris.

I tillegg ønsker vi å få førstehåndsopplysninger fra myndighetene om hvordan nye krav til firma, som ønsker å ha sentral godkjenning innen brann, skal forstå og planlegge ut fra krav til utdanning og erfaring de neste årene. Hvordan skal kvalifiserte foretak fortsatt drive på korrekt og lovlig måte for at byggeiere skal være sikre på at de får korrekt slokkesystem til sitt bruk?

Kurset er aktuelt for en stor målgruppe, for eksempel rådgivere innenfor brannkonsept, samt detaljprosjekterende og utførende av slokkeanlegg. Programmet er lagt opp slik at byggeiere som står foran valg av slokkesystem også er en sentral målgruppe. I tillegg driftere, leverandører og ikke minst myndigheter.

Påmeldingsfrist: 27. januar

Program og påmelding