Teknobygg Anlegg blir Teknobygg

Generalforsamlingen i Teknobygg Anlegg AS har fattet vedtak om å endre selskapets navn fra Teknobygg Anlegg AS til kun Teknobygg AS.

Teknobygg Anlegg AS oppsto i sin tid da det tidligere MajaTeknobygg-konsernet ønsket å gå inn i anleggsmarkedet i 2011-2012. Det var da meningen at selskapet skulle være en ren anleggsentreprenør.

«Etter at Teknobygg Entreprenør gikk konkurs høsten 2012, har Teknobygg Anlegg imidlertid tatt over betydelige ressurser på byggsiden. Det være seg ca. 20 funksjonærer og 45 dyktige betongarbeidere. Teknobygg Anlegg AS har etter den tid produsert betydelige byggeoppdrag, bl.a. større boligprosjekter, skoler, barnehager og næringsbygg av ulike typer», skriver selskapet i en pressemelding.

- Siden oppdragsmengden ser ut til å fordele seg omtrent likt mellom bygg- og anleggsprosjekter mener vi det er riktig å stryke anlegg i navnet, da dette kan gi et inntrykk av at vi er en ren anleggsentreprenør, sier administrerende direktør Gabriel J. Bjørseth.

- Teknobygg har en lang og meget solid historie, og har vært en sentral aktør i den trønderske byggebransjen de siste 20 årene. Tross noe støy rundt konkurs for noen år tilbake, så er Teknobygg en merkevare det er lett å selge inn», sier Bjørseth.

På tross av at anleggsnavnet forsvinner, lover Bjørseht fortsatt satsing i anleggsmarkedet

- Vi gjør nå nye investeringer i materiell og utstyr på anleggssiden generelt, og for jernbane-oppdrag spesielt. I tillegg styrker vi også bemanningen både med maskinførere og funksjonærer. Vi er stolt over å være en betydelig aktør på jernbane i regionen, og ønsker å befeste denne posisjonen, sier han.

- Vi har også mange spennende anleggsprosjekter for Vegvesenet, kommuner og private utbyggere som vi fortsatt har stort fokus på. Mange av disse er spesielle og kompliserte jobber, gjerne med en kombinasjon av anleggs- og betongkonstruksjoner», avslutter Teknobygg-direktøren.

Teknobygg AS er i ferd med å avslutte et svært godt 2015-år, med en rekordstor omsetning. Det ser også ut til å bli et rekordstort resultat, og med en hyggelig ordrereserve for 2016, melder de.