Avdelingsleder Mobil Telekommunikasjon Østlandet

Eltel er en ledende europeisk leverandør av tekniske tjenester for kritiske infrastrukturnettverk – Infranett – innenfor segmentene Power, Communication og Transport & Security, med virksomhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannia og Afrika.

Eltel tilbyr et bredt og integrert utvalg av tjenester som strekker seg fra vedlikehold og oppgraderinger, til store prosjektleveranser. Eltel har en differensiert kontraktsportefølje og en lojal og voksende kundebase av store netteiere. Eltel har ca. 9300 medarbeidere og hadde en omsetning på 1,242 milliarder euro i 2014. Eltels aksjer ble børsnotert på Nasdaq Stockholm i februar 2015.

Eltel Sønnico AS ble etablert 1.januar 2016 gjennom fusjonering av Sønnico Tele AS og telekommunikasjonsdelen i Eltel Networks AS, og er en totalleverandør av telekommunikasjonstjenester i Norge. Selskapet dekker alle tjenester innenfor fastnett og mobil utbygging, leveranse og drift, inklusive analyse, design, planlegging, prosjektledelse, konstruksjon, installasjon, testing og dokumentasjon. Eltel Sønnico er en landsdekkende leverandør av infrastruktur for telekommunikasjon, med lokal tilstedeværelse i 14 fylker, og gjennomfører og leder prosjekter over hele landet.

Eltel Networks AS kjøpte 1. september 2015 de resterende 50% av Eltel Sønnico og fra 1. mars 2016 vil Eltel Sønnico bli integrert i Eltel Networks AS. Selskapet vil ha en omsetning på over 2 mrd. NOK, og bestå av om lag 1.500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Vollebekk i Oslo.

FirmaEltel Networks
FylkeOslo
Søknadsfrist18.01.2016

Har du det som skal til for å lede vår mobilavdeling på Østlandet?

Vi søker en ambisiøs og strukturert leder til mobilavdelingen i Oslo, hvor vi utfører alt innen planlegging, bygging, drift og vedlikehold av mobilnettet på Østlandet. Avdelingsleder Østlandet har resultat- og personalansvar for en avdeling med en årlig omsetning på ca. 60 millioner NOK og 28 medarbeidere. Vi søker en avdelingsleder som ønsker å skape en vinnerkultur, hvor fokus på resultater, solidaritet, kreativitet og det å ha det gøy på jobb står sentralt.

Som avdelingsleder skal du, gjennom effektiv og god ledelse, sikre optimal drift og leveranse på eksisterende kundeportefølje. Som leder evner du å skape engasjement, teamfølelse og tillit hos avdelingen. Du har naturlig autoritet og gode relasjonsbyggende egenskaper som du bruker både internt i organisasjonen og eksternt mot kunder og samarbeidspartnere. Som avdelingsleder er du ansvarlig for at avdelingen leverer avtalte tjenester til kundene til avtalt tid, kvalitet og pris. Dette krever at du er løsningsorientert og systematisk i forhold til definering og oppfølging av strategi og oppgaver.

Vår nye avdelingsleder bør ha erfaring fra anleggs- eller entreprenørvirksomhet, og kjenner mekanismene i produksjons- og prosjektstyring. Du har gjerne teknisk utdannelse innen elektronikk, elektro eller telecom, og høyere utdanning innen økonomi og ledelse. Relevant erfaring kan kompensere for dette. Du er en kremmer og kan vise til gode resultater fra lederrolle med resultat- og personalansvar. Du har gode IT-ferdigheter og kommuniserer godt både på norsk og engelsk.

Har du det som skal til for å bidra til Eltel Sønnicos videre vekst- og økende lønnsomhet? Registrer din søknad og CV her. Søknadsfrist er 18. januar 2016.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med regionleder Lars Andre Hjellødegård på tlf. 934 64 872.

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål om dette, kan du ta kontakt med Veronica Larsen på tlf. 489 59 497.

Vis flere stillinger: