Faglig Leder - Brannteknikk

Erichsen & Horgen yter rådgivning innen bygg i kaldt klima. Siden oppstarten i 1925, har Erichsen & Horgen vokst til å bli Norges største rådgivende ingeniørselskap innen VVS, energi og miljø. Vi yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift. Erichsen & Horgen har også spesialiserte rådgivere innen fagområdene inneklima, bygningsfysikk, automasjon, termisk energi, BREEAM, brannrådgivning og slokkeanlegg. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelingskontor i Skien og Lillehammer.

FirmaErichsen & Horgen
FylkeOslo
Søknadsfrist18.01.2016

Vår faglige leder slutter og vi søker derfor hans etterfølger

Som faglig leder i Erichsen & Horgen vil du jobbe tett med dyktige og engasjerte medarbeidere og oppgavene vil variere, både i størrelse og innhold. Oppgavene vil typisk omfatte ledelse av prosjekter, disiplinledelse brannteknikk, brannteknisk rådgivning, videre utvikling av seksjonen i samråd med seksjonsleder, samt bistå med brannfaglig kompetanse inn mot andre fagområder i firmaet og aktiv deltagelse i tilbud og akkvisisjonsarbeid.

Brannteknikk og våre øvrige fagområder griper sterkt inn i hverandre og vi ønsker derfor et tett samspill mellom fagene. Vi ønsker å kunne tilby våre kunder mer helhetlige og riktige løsninger og anser brannteknikk som en viktig del av det arbeidet. Du vil få muligheten til å tilegne deg detaljkunnskaper om tilstøtende fag samtidig med videreutvikling av egen kompetanse innen brannrådgivning.

Kvalifikasjoner
Vi er interessert i ingeniører/sivilingeniører med 8-10 års erfaring innenfor bygg/brann eller annen relevant fagkrets. Det er viktig at søker innehar god teoretisk kunnskap om brannteknikk, samt erfaring som brannrådgiver. Søker må gjerne ha en bakgrunn fra entreprenør, prosjektlederfirma eller offentlig tilsynsmyndighet.

Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Det å være pådriver for å styrke vår branntekniske kompetanse, med klare målsetninger, bør være en viktig drivkraft for deg. 

Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson. Vi har stort fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av. 

Alle henvendelser vil behandles konfidensielt.

Søk stilling

Kontaktpersoner:

Ørjan Berg Hansen 

Partner, Rett Bemanning 

obh@rettbemanning.no 

922 41 849 

Geir Fossum 

Seksjonsleder, Erichsen & Horgen

gfo@erichsen-horgen.no 

906 44 329

Vis flere stillinger: