Ledere i asfaltbransjen

Peab er Nordens samfunnsbygger med 13 000 ansatte og en omsetning på over 43 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 4,8 milliarder kroner.

FirmaPeab Asfalt
FylkeHele landet
Søknadsfristsnarest

Peab Asfalt har i Norge hatt en sterk vekst og har blitt en av de ledende aktørene i bransjen. 

Vår organisasjon består av dyktige og positive mennesker som har vist at de klarer å øke omsetning og markedsandel i et voksende marked. 

Vi legger opp til å doble vår omsetning i løpet av noen få år. For å få til det trenger vi å styrke vår organisasjon og søker derfor etter:

Ledere i asfaltbransjen

Distriktssjefer som skal lede og utvikle all aktivitet i et distrikt. Kandidaten må ha gode lederegenskaper. Markedsføring og økonomistyring er en viktig del av jobben. Distriktssjefen rapporterer til administrerende direktør.

Prosjektledere som skal planlegge og administrere gjennomføring av asfaltentrepriser i et distrikt. Prosjektleder har teknisk og økonomisk ansvar for entreprisene som ligger under ham, og vil i samarbeid med distriktssjef jobbe med markedsføring ovenfor utvalgte kunder. Prosjektleder rapporterer til Distriktssjef.

Anleggsledere som skal ha det operative ansvar for asfaltentreprisene som gjennomføres. Anleggsleder rapporterer til prosjektleder.

Vi legger vekt på at kandidatene har erfaring og kunnskap om produksjon og utlegging av asfalt. De må også ha gode kunnskaper i Norsk og erfaring fra ledelse i norske eller svenske organisasjoner.

Vi kan tilby deg å komme inn i en dynamisk og hyggelig organisasjon med mange dyktige medarbeidere som er stolte av jobbene sine.

Er dette noe for deg ber vi deg ta kontakt med Dag Olav Tangen, tlf 913 26 382 hos ifo som bistår oss i oppbygging av organisasjonen.

Søknad med CV sendes dag.tangen@ifo.no merket Distriktssjef, Prosjektleder eller Anleggsleder snarest. Alle henvendelser blir konfidensielt behandlet inntil annet er avtalt.

Vis flere stillinger: