Senior Sivilingeniør Konstruksjons-/Byggeteknikk

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er mer enn 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, Industri, Eiendom, Energi og Infrastruktur. Sweco Norge inngår i Sweco-konsernet som har en omsetning på ca. 15 bsek., og er medlem av OMX Nordiska Börs i Stockholm. Sweco konsern har 14 500 ansatte og er tilstede i 15 land. Sweco Tromsø er, etter overtakelse av Sletten AS, 37 ansatte innenfor faggruppene Byggeteknikk, Elektroteknikk, VVS og Infrastruktur. Våre kunder befinner seg primært i vårt nærområde, og vi samarbeider med kunder og kolleger i hele Norge, samt med Swecos kontorer i andre land.

FirmaSweco Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist17.01.2016

Sweco tar sats i Tromsø og søker Senior Sivilingeniør Konstruksjons-/Byggeteknikk

Gjennom overtakelse av det lokale rådgivningsfirmaet Sletten AS fra og med 1. januar 2016 markerer Sweco en satsning i Tromsø som gir grunnlag for ytterligere vekst. Sletten AS har 9 ansatte som alle blir en del av Sweco i Tromsø. Med denne overtakelsen får Sweco Tromsø større tverrfaglig styrke lokalt, og blir en sterkere aktør i markedet.

Men vi trenger flere dyktige medarbeidere, og ser etter deg som er Senior Sivilingeniør Byggeteknikk og som ønsker å videreutvikle fagområdet Bygg. Vi håper det appellerer å kunne jobbe for Europas største rådgiverfirma, hvorav Swecos avdeling i Tromsø er av de mest lønnsomme i Norge.

Dine arbeidsoppgaver er først og fremst rådgivning og prosjektering av bygg og byggetekniske konstruksjoner, tilbudsarbeid, utarbeidelse av anbuds- og arbeidstegninger og oppdragsledelse. Kvalitet er et mål i alt vi gjør, og som oppdragsleder er dette essensielt i forhold til din kontakt med kunde. Vår ambisjon og fokus er å være kundenære, noe som også vil gjenspeile seg i din arbeidshverdag. Vi samarbeider med våre kontorer i resten av Europa for å utnytte vår kompetanse og kapasitet.

Din erfaringsbakgrunn er formalkompetanse sivilingeniør (master) Byggeteknikk med minst 5-7 års erfaring fra prosjektering av bygg. Kompetanse på prosjektering av prefab- betongelementer er en fordel. Du jobber gjerne i dag for rådgiver-, entreprenør- eller leverandørfirma. Av programvare må du kunne bruke Tekla, Revit, FEM-Design, Robot, Auto Cad og/eller G-Prog. Med høye vekstambisjoner håper vi du liker å dele av dine erfaringer, at du trigges av faglige utfordringer og er kunde- og markedsfokusert. Om du motiveres av økt kunnskap og mer læring, etterstreber Sweco å være fremst på kompetanse og tilbyr kurs og kompetanseheving for alle våre ansatte.

Blir du med oss videre, kommer du til et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet. Vi er lokalisert i hyggelige lokaler på Lanes senter i Tromsø.

Vi håper du ringer for en innledende prat med Kristin Lindberg, Proffice AS, på tlf 41 47 04 64 eller Gruppeleder Knut Bakkemo, Sweco Tromsø, på tlf. 905 063 18. Søknadsfrist er 17. januar 2016. Norsk/skandinavisk CV og søknadsbrev er et krav.   

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: