Country Manager Norge

Sapa er verdens ledende selskap innenfor aluminiumsløsninger. Vi har 23 000 ansatte i mer enn 40 land og en omsetning på 43 Mrd. NOK. Sapa Building Systems er markedsledende innen utvikling og markedsføring av systemer til vinduer, dører, fasader, solskjerming og glasstak. Produktene selges under merkevarenavnene Sapa Building System og Wicona. Sapa Building Systems Nordic har en årlig omsetning på 500 millioner SEK i Norden / Baltikum. Norge er selskapets nest største marked, og har en omsetning på 140 millioner SEK. Vi har sterkt kundefokus, vi skal gjøre det enkelt for våre kunder å velge oss, og vi leverer raskt. Hovedkontoret ligger i Vetlanda, Sverige, der er også ulike støttefunksjoner og lager er lokalisert. I Norge er selskapet lokalisert på Kjeller, og har 8 ansatte.

Les mer på www.sapagroup.com

FirmaSapa
FylkeAkershus
StedSkedsmo kommune
SøknadsfristSnarest

Vi søker en engasjert og motiverende og leder til å videreutvikle vår norske salgsorganisasjon. Vi ser gode muligheter for å øke vår omsetning i det norske markedet ved å styrke vår relasjon til beslutningstagere i større prosjekter. Din hovedoppgave blir å jobbe mot arkitekter, entreprenører og byggherrer for å fremme våre løsninger. Du vil få støtte av vår skandinaviske organisasjon. Country Manager vil lede og coache våre ansatte og være aktivt involvert i de daglige salgsaktivitetene. Du vil rapportere til administrerende direktør i Sapa Building Systems Nordic.

Rett kandidat kan vise til gode salgsresultater og har erfaring med salgsledelse og relasjonssalg. Du kombinerer utvikling av solide relasjoner med systematisk salgsarbeid og pågangsmot.

Vi tilbyr en svært selvstendig rolle i en virksomhet preget av nordisk mentalitet og korte beslutningslinjer.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019 eller Britt Røil, tlf. 975 59 087. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 11. januar. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

søk her

Vis flere stillinger: