Illustrasjon: Nordic - Office of architecture

LHL-helsehuset fullt utleid

Helsehuset på Gardermoen Campus er nå fullt utleid.

Det skriver Gardermoen Campus Utvikling (GCU) i enpressemeldingfredag.

Byggingen av LHLs nye sykehus ved Gardermoen startet denne høsten. I oktober ble det også klart at det nye lokalmedisinske senteret for Øvre Romerike etableres i helsehuset i tilknytning til det nye LHL-sykehuset. Helsehuset, som skal stå ferdig om to år, er nå fullt utleid, heter det i pressemeldingen.

Det er GCU som eier og utvikler området. Avtalen om det 28.500 kvadratmeter store sykehuset ble inngått med LHL i sommer, og avtalen om lokaler i helsehuset ble inngått i oktober med Ullensaker kommune på vegne av kommunene Nannestad, Gjerdrum, Hurdal og Ullensaker.

I desember har GCU i tillegg inngått leieavtaler med PTØ Norge og Vitusapotek, i tillegg til at LHL har leid lokaler til sitt hovedkontor i bygget. Dermed er arealer på til sammen 8.200 kvadratmeter leid ut, skriver GCU. Av dette leier kommunene 4.300 kvadratmeter, LHL 2.800 kvadratmeter, PTØ Norge 850 kvadratmeter og Vitusapotek 200 kvadratmeter. Varigheten for avtalen med kommunene er på 30 år, LHL 25 år og PTØ og Vitus 10 år, heter det i pressemeldingen.