Oppdragsleder til vei

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist12.02.2016

Sweco har sitt hovedkontor på Vækerø hvor det i dag sitter ca. 400 medarbeidere. Vår Avdeling Vei og bane har ca. 35 ansatte og sammen med en rekke andre avdelinger som Trafikk, VA, Plan og landskap, Akustikk, Bygg og konstruksjoner og Miljøfag arbeider vi med en rekke spennende oppgaver innenfor ulike deler av samferdselsmarkedet.

En rekke av våre oppdrag er for store profesjonelle aktører som Statens vegvesen og Jernbaneverket og vi ser at vår oppdragsmengde er økende og vi trenger flere engasjerte oppdragsledere med på laget!

Arbeidsoppgaver:

  • Oppdragsledelse, fagledelse og økonomiansvar for både mindre og større, tverrfaglige samferdselsoppdrag
  • Utarbeidelse av konkurransegrunnlag
  • Arbeidet vil spenne fra mulighetsstudier og kommunedelplaner til tekniske planer, utarbeidelse av tilbudsgrunnlag, teknisk beskrivelse og prosjekteringsledelse
  • Kostnadsvurderinger, ANSLAG
  • KS av større og mindre samferdselsoppdrag

Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere skal kunne være med å utforme sin egen hverdag, så mulighetene for en variert og utfordrende hverdag er meget store!

Muligheter:

Vi har mange komplekse og utfordrende prosjekter og vi har tatt et stort steg i forhold til 3D-prosjektering og samarbeid mellom ulike fag og lokasjoner. Faggruppe Vei har variert og solid erfaring fra alle plannivåer innenfor veiplanlegging og -prosjektering.

Vi arbeider nå kun i Novapoint 19 på nye oppdrag og satser mye på å legge til rette for nye og moderne arbeidsformer. Dette vil også gjøre det mer spennende å lede veiprosjekter!

Vi utvikler våre medarbeidere i tre retninger, fagperson, oppdragsledelse og administrativ ledelse, som er videre inndelt i flere undernivå. Vi har eget opplæringsprogram innen ledelse og prosjektledelse hvor vi utvikler egnede personer

Din bakgrunn:

  • Utdanning som ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende med erfaring fra samferdselssektoren.
  • Vi legger vekt på at du kan vise til at du har evne til å lede folk og prosjekter
  • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Du viser engasjement og ansvar, er strukturert, er en lagspiller og har godt humør, også i krevende situasjoner
  • Du må være kunde- og løsningsorientert og ha prosjekteringserfaring.
  •  En bred kontaktflate mot offentlige og private oppdragsgivere er en fordel

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Larissa Gustafsson

Gruppeleder

403 25 698

larissa.gustafsson@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: