Asfaltarbeider/forarbeider

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Industri
FylkeNord-Trøndelag
StedStjørdal
Søknadsfrist17.01.2016

Liker du kombinasjonen av fysisk arbeid og maskinkjøring, er nøyaktig og opptatt av å gjøre godt arbeid? Da er du kanskje den vi søker.

Vårt anlegg på Stjørdal driver med asfaltering og forarbeid før asfaltering, hovedsakelig i Stjørdal og tilgrensende kommuner. Vi ønsker å komplettere et av våre forarbeidslag, og søker derfor etter en ny medarbeider for neste sesong.

Arbeidsoppgaver

Som del av et forarbeidslag vil din arbeidsoppgave hovedsakelig være klargjøring av underlaget før asfaltering. Dette innebærer blant annet

  • Finavretting og komprimering av grusunderlag, slik at det er jevnt og fast og har riktig fall før asfalten skal legges på
  • Bruk av hjullaster, gravemaskin og komprimeringsutstyr
  • Daglig vedlikehold av maskiner og utstyr

Kvalifikasjoner

  • Maskinførerbevis for hjullaster og gravemaskin
  • Erfaring fra grunnarbeid/maskinkjøring
  • Førerkort klasse B. Klasse C er også ønskelig.
  • Behersker norsk både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje.

Vi kan tilby

Vi kan tilby en spennende jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søk på jobben her

Spørsmål om jobben?

Jan Børje Jensen

932 26 983

Vis flere stillinger: