Fritzøe styrker digitalsatsingen

Håvard Wannebo (35) fra Stavern tiltrer i nyopprettet stilling som digital markedsfører i Fritzøe Engros AS fra januar 2016.

Wannebo har blant annet bakgrunn som nettsjef og nyhetsredaktør i dagspressen og som prosjekt­ leder i et stort reklamebyrå, og har bred erfaring fra digitale og trykte medier. Han ser med spenning fram til å ta fatt på jobben.

–Fritzøe Engros AS har de siste årene tatt store markedsandeler gjennom maålrettet arbeid i en tradisjonsbunden bransje. Nå styrker de satsingen mot digitale markedsføringskanaler og har som målsetting å bli en god medspiller også på dette området. Det kommer til å bli utrolig spennende å lede dette arbeidet, sier Wannebo.

Administrerende direktør Espen Randsted ser frem til å forsterke satsningen på nettet.
– Med et sterkt ønske om å videreutvikle Fritzøe Engros AS er det viktig for oss å møte kundene der de befinner seg, uavhengig om de bruker faks eller Facebook. Det er naturlig at vi prat­ er samme språk som kundene, og med Håvard til å lede dette arbeidet er jeg trygg på at vi vil nå ut til langt flere enn i dag. Dette vil bygge opp under den gode jobben som gjøres daglig. Nå gleder vi oss til å ta fatt på arbeidet videre, sier Randsted fornøyd.

Håvard Wannebo vil tiltre stillingen 4. januar.