Flislegger

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

Hallingdal Murerforretning AS ble etablert i 2002 og har i dag 3 ansatte. Etter mange år i markedet og stor pågang av kunder, er bedriften nå på utkikk etter en ny potensiell medarbeider. Bedriften har spesialisert seg på muring av peis, flis- og skifer legging. Mesteparten av oppdragene er hytterelatert i området/distriktet.

FirmaRett Bemanning for Hallingdal Murerforretning
FylkeBuskerud
StedNesbyen
Søknadsfristsnarest

Hallingdal Murerforretning AS, søker etter deg med flisleggererfaring. Fagbrev er ikke noe krav. Mange års erfaring og interesse for faget, kan kompenseres for manglende fagbrev for rett person. Da bedriften har mange oppdrag innen hyttemarkedet i distriktet og med fokus på peis, flis- og skiferlegging, er det viktig at dette utføres bra. Kundene er kravstore og vi må derfor også sette krav til våre medarbeidere. Mange peiser vi lager, er peiser som er tilpasset den enkelte hytteier/kunde og må utføres deretter. Det er veldig ofte ikke snakk om standard "byggesett". For ytterligere informasjon, ta kontakt med Geir Esben Skille i Rett Bemanning:

ges@rettbemanning.no

tlf 975 73 700

Søk på jobben her