- Interessen har vært stor og stemningen god, sier Dag Erik Akersveen, produktsjef Aquapanel i Norgips.Camilla Sandem Dhelie i Weber/Saint-Gobain Byggevarer, er også godt fornøyd med gjennomføringen.

God stemning på Juletrelunsjen

Onsdag ettermiddag ble årets Juletrelunsj avsluttet med mye folk i Oslo. Totalt har rundt 750 personer vært innom arrangementet.

- Interessen har vært stor og stemningen god, slår Dag Erik Akersveen, produktsjef Aquapanel i Norgips, fast.
Han har vært med på hele turneen, og er nå på oppløpssiden med den siste gruppen på siste stoppested, Oslo.

Da har de tidligere vært innom Stavanger, Bergen og Trondheim.
- I Trondheim var interessen som vanlig meget stor, som den har vært de senere årene. Der ble vi fulltegnet på noen få timer, forteller Akersveen. Også i de andre byene var det mange som ønsket å bli med på samlingen.

- Vi er meget godt fornøyd med årets gjennomføring. Her snakkes og diskuteres det prosjekter, produkter og løsninger, legger han til.

Det er i år 18. gang produsentene arrangerer Juletrelunsjen. Arrangementet ble opprinnelig etablert for å møte landets arkitekter, og de utgjør fortsatt hovedtyngden av de besøkende. I tillegg deltar en god del entreprenører.

Juletrelunsjen ble for første gang arrangert i Oslo for 18 år siden - da med 84 deltakere. I 2000 var det 116 deltakere og siden den gang har arrangementet vokst videre, til rundt 750 personer i år.

Gjennom de 18 årene har det vært ulike leverandører fra et bredt utvalg av leverandører involvert – men ikke med de store endringene. I år var seks firmaer representert, hvor tre har vært med fra begynnelsen, Trio Ving, Assa Abloy, Sapa Building Systems, Weber, Norgips og Pilkington deltok. Her presenterer de sine nyheter og knytter kontakter for pågående og fremtidige prosjekter.

Det er lagt opp som en speed-date hvor det velges tidspunkt for oppmøte og julelunsj. Et velsmurt maskineri loser de fremmøtte mellom leverandørenes stander med nyheter, tradisjonell quiz og gløgg. På vei hjem får alle tilbud om å ta med seg et juletre, derav navnet Juletrelunsj.

Camilla Sandem Dhelie i Weber/Saint-Gobain Byggevarer, er også godt fornøyd med gjennomføringen. Hun har deltatt på flere av arrangementene, og neste år blir hun med på hele turneen.

- Her får vi treffe både arkitektene og entreprenørene i en trivelig setting, der vi på en god måte får vist frem hva vi kan levere, sier hun.