Kom med kandidater til Årets Bygg og Årets Anlegg

Hvert år ferdigstilles det veldig mange prosjekter, innen alle kategorier rundt om i landet. Noen er flotte og majestetiske, noen mindre spektakulære men funksjonelle. Felles for dem alle er at de er viktige for de som har vært involvert i utbyggingen, og for brukerne av byggene og anleggene.

Summert er det hvert år flere tusen større og mindre prosjekter som ferdigstilles, og juryen som skal finne Årets Bygg og Årets Anlegg 2015 har dermed en stor oppgave foran seg. De er allerede i gang med å finne verdige kandidater til hedersprisen som hvert år deles ut på ByggeGallaen under Byggedagene.

Vi i Byggeindustrien/bygg.no prøver å få med oss de fleste større og viktige utbygginger som både startes opp og som ferdigstilles i løpet av året. Det er derfor ikke få prosjekter som er innom våre spalter, og torsdag kommer vår store spesialutgave – «Årets prosjekter i bygg og Anlegg 2015». Her har vi samlet en lang rekke av prosjektene om er ferdigstilt i løpet av året. Totalt rommer dette magasinet 227 prosjekter fordelt på 532 sider, noe som gjør bladet til det største vi noen gang har gitt ut. Når man blar gjennom denne utgaven får man virkelig et inntrykk av hvor omfattende næringen opererer og hvor mange flotte og inspirerende prosjekter som blir ferdigstilt i løpet av et år. Det er mye negativt fokus mot næringen vår, men denne årsoversikten viser til fulle hva næringen er i stand til å skape.

Denne oversikten kombinert med innspill fra hele næringen danner grunnlaget for juryens arbeid med å plukke ut verdige nominerte for innværende år. Selv om vi prøver å få med oss det aller meste som skjer rundt om i næringen vår, er det også viktig at aktørene ute i markedet kommer med innspill på aktuelle prosjekter juryen bør vurdere. Dette trenger ikke være de aller største prosjektene, men de må naturligvis ha en rekke iboende kvaliteter i seg.

Så om du har vært involvert i utbyggingen av et slikt prosjekt, eller kjenner til en utbygging som bør bli vurdert, ikke nøl med å ta kontakt med juryen. Slike forslag kan sendes enten juryleder Arne Skjelle ( arne.skjelle@bnl.no) eller Arve Brekkhus ( ab@bygg.no). Og ikke vent med å sende inn forslag, juryen er allerede i gang med arbeidet.

Les mer om prisene her

PS. Byggedagene 2016 blir arrangert på Radisson BLU Plaza Hotel i Oslo tirsdag 8. og onsdag 9. mars. 2016.