Prosjektleder Ingun Risnes i Statens vegvesen. Foto: Statens vegvesen

Anbudsåpning på E6 Manglerud-prosjektet

70 millioner skiller høyeste og laveste tilbud ved tilbudsåpningen på E6 Manglerudprosjektet. Tilbudene er gitt på oppdraget Oversiktsplanlegging, reguleringsplan og konsekvensutredning.

Det skriver Statens vegvesen i en melding til Byggeindustrien.

Aas-Jakobsen, Multiconsult, DBC og Cowi og Rambøll i fellesskap har levert tilbudene, som ligger på mellom 280 og 350 millioner kroner.

– Prisene er som forventet, og nå skal vi kvalitetssikre og kontrollregne tilbudene. Dersom alt stemmer og prosessen går som planlagt, kan vi skrive kontrakt i januar og ha de første oppstartsmøtene allerede i februar uttaler prosjektleder Ingun Risnes i en pressemelding fra Vegvesenet.

Oppdraget går, ifølge meldingen, ut på å produsere reguleringsplan for første etappe E6/E18 Klemetsrud – Ryen og konsekvensutrede resten av prosjektet. Det ligger også inne opsjoner på regulering av de andre etappene.

– Det å få inn flere tilbud gir oss muligheten til å sammenligne tilbudene med hverandre. Det gir oss en indikator på prisnivået i samfunnet på slike oppdrag, og ikke minst er det inspirerende å se at prosjektet vårt skaper interesse i markedet avslutter Risnes.