Erfaren Vegplanlegger

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1300 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist01.02.2016

Sweco sitt kontor på Ski har et allsidig kompetansemiljø innenfor VA-teknikk, plan- og landskap, veg, elektro og PA. Til sammen er vi om lag 55 personer som jobber sammen i et godt arbeidsmiljø i moderne lokaler sentralt i Ski sentrum.

Til vår veigruppe søker vi en erfaren Vegplanlegger. Veigruppen er nylig etablert for å legge til rette for Swecos videre vekst og satsning innenfor dette fagområdet. Vei-gruppen teller for tiden 4 personer med god variasjon i alder og bakgrunn. Vi søker derfor deg som vil være med på å styrke gruppen. Rett person vil derfor få være med på et fagområde som er i sterk vekst og som er et av satningsområdene i Sweco. Felles for alle er et høyt engasjement for faget, innsatsvilje og fokus på å bistå våre kunder på en god og profesjonell måte. Vi har en allsidig jobbhverdag med store og små oppdrag for private og offentlige kunder.

Vei-gruppen på Ski er en del av et større Vei-miljø i Sweco region Oslo.

Arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, planlegging og prosjektering av ulike vei-anlegg
  • Utarbeidelse av tilbuds- og arbeidstegninger
  • Utarbeidelse av beskrivelser
  • Deltagelse i tverrfaglige prosjekter
  • Prosjekt- og oppdragsledelse

Muligheter

Er du ute etter utfordringer, godt tverrfaglig miljø, hyggelige kollegaer og å bidra til å videreutvikle et miljø i vekst, er Sweco stedet for deg. På Vei-gruppen på Ski vil du få mulighet til å være med på å videreutvikle gruppen faglig. Du vil få flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange markedsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco. Du vil også i stor grad få påvirke din egen arbeidshverdag med flesibel arbeidstid. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvilking gjennom verdiskapende løsninger. Sweco legger til rette for at ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Din bakgrunn

  • Sivilingeniør/ingeniør med Vei bakgrunn
  • Ønskelig med min 3-5 års erfaring, men det oppfordres også at du med mindre erfaring å søke
  • Det er en fordel at du har kjennskap til prosjekteringsverktøy som eksempelvis: Novapoint, Autocad og G-prog
  • Har engasjement og godt humør
  • Er kundeorientert
  • Er fremtidsrettet og tør å tenke nytt
  • Er pålitelig
  • Er lagspiller
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Robert Dahl Seielstad

Gruppeleder

997 43 109

robertdahl.seielstad@sweco.no

Ole Einar Garder

Avdelingsleder

+47 906 14 294

ole.einar.garder@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: