Asfaltbas Sigerfjord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Industri
FylkeNordland
StedSortland
Søknadsfrist17.01.2016

Liker du lukta av nylagt asfalt og å være ute om sommeren? Veidekke Industri søker etter deg som vil bidra til å bedre veistandarden i Nord-Norge. Framover sikter vi mot oppdrag på store samferdselsprosjekter i Lofoten, Vesterålen og Sør-Troms.
Som asfaltbas i Veidekke får du muligheten til å forme landskap. Du skal sammen med resten av laget sørge for at det vi legger bak oss, blir noe andre ser foran seg og nyter å kjøre på.

Arbeidsoppgaver
Som bas er du en lagleder som sammen med laget skal legge asfalt med rett kvalitet og utførelse på rett plass til riktig tid. Andre oppgaver er:

• Tilrettelegge driften for resten av laget
• Koordinere transport
• Dokumentere utført arbeid
• Bidra til daglig vedlikehold av maskiner og utstyr
• Opplæring av nyansatte asfaltarbeidere

Ute på veien er du og laget bedriftens ansikt utad, og du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men anbefaler oss for andre.

Du skal sørge for at du, laget og underentreprenørene våre drar hjem fra jobb like hele som da dere kom. Det betyr at du må være forutseende og jobbe i forkant med HMS slik at de farlige situasjonene avverges før de oppstår.

Kvalifikasjoner
• Fagbrev som asfaltør eller lang relevant erfaring
• Praktisk anlagt
• Førerkort klasse B
• Førerkort klasse E og C er en fordel
• Du forstår og gjør deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig

Profil
Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du må like å ha omgang med mennesker av alle slag. Du må ha bein i nesa og samtidig ha godt humør. Du må ha stå-påvilje og evnen til å få folk med deg.

Vi har bransjens aller beste fagfolk hos oss og mange av oss har lang erfaring i faget. Hos oss forventer vi at du er strukturert og at du liker å gjøre godt faglig arbeid. Om du ikke liker ujevne rettekanter er vi sikker på at du vil trives hos oss.

Vi tilbyr
Det er ikke til å legge skjul på at det blir mye reising og lange dager, men om du blir vår nye bas får du oppleve en arbeidsplass som har mye god humor og et uformelt arbeidsmiljø.
I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekke-skolen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier omtrent halvparten av de ansatte ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Søk på jobben her

Spørsmål om jobben?

Oddgeir Johnsen

926 88 418

Oddgeir.Johnsen@veidekke.no

Vis flere stillinger: