Byggeledere - Asfalt

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist07.01.2016

Ved Prosjekt Drift og vedlikehold i Vestfold vegavdeling søker vi nå to dyktige byggeledere innen asfalt. Drift og vedlikehold i Vestfold teller 12 medarbeidere og disse ivaretar byggherreansvaret for drift og vedlikeholdskontraktene på riks og fylkesveiene i Vestfold fylke.

Arbeidsoppgaver:

Hovedoppgaven vil være byggeledelse innen asfalt som innbefatter styring av asfaltkontrakter i byggefasen og forberedelse for utarbeidelse av asfaltkontrakter i vinterfasen. Styring av asfaltkontraktene skjer etter vegvesenets retningslinjer.

Som Byggeleder innen asfalt vil du ha tett kontakt mot prosjektleder Drift og vedlikehold, de øvrige byggelederne på prosjektet samt faglig mot den regionale enheten for asfalt og vegoppmerking. Du vil også ha mye ekstern kontakt med asfaltentreprenørene.

En del reiseaktivitet må påregnes.

Det er videre et høyt arbeidstempo i asfaltsesongen (som normalt er i perioden fra mai til november). Vinteren blir brukt til planlegging av neste sesong og redigeringer av data fra forrige sesong.

Kvalifikasjoner:

Utdanning fra universitet eller høgskole, min. 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

For å lykkes i stillingen bør du også ha erfaring innen byggeledelse, gjerne fra anleggsbransjen. Det er også ønskelig med erfaring innen asfalt.

Da mye av jobben innebærer kontraktstyring må du ha god kontraktforståelse og kjennskap til økonomioppfølging. Du må ha sterke samarbeidsegenskaper for å være kvalifisert for stillingen samt god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT ( www.nokut.no)

Vi kan tilby:

  • Personlig og faglig utvikling med interessant og utfordrende oppgaver
  • Et godt og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
  • Gunstig pensjonsordning med 2% innskudd til Statens pensjonskasse

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Ønsker du mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Prosjektleder Gunnar Hasle på telefon 97638923 eller epost gunnar.hasle@vegvesen.no. Frist for å søke stillingen er 07. januar.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: