Formann

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Construction
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2016

NCC har i dag mange drift- og vedlikeholdskontrakter innen park og grønt i Oslo, og på denne måten bidrar vi til at mange av Oslos attraksjoner og områder fremstår som velstelt og pene. Vi utfører blant annet grøntvedlikehold, gartnertjenester, trefelling/trepleie, vintervedlikhold,søppelplukking/renhold og anleggsgartnerarbeid.

For å håndtere økende oppdragsmengde søker vi oss derfor nye, flinke ressurser som kan bidra til vårt arbeid. Vi er i dag ca. 30 ansatte i denne enheten og lokalisert på Alnabru i Oslo med kontorer, verksted og lager.
Som formann vil du inngå i Avdeling Drift og Vedlikehold. Du vil planlegge og lede arbeider i henhold til våre kontrakter. Du vil også være ansvarlig for å følge opp fremdrift og sikre at vi leverer avtalt kvalitet. Som formann må du kunne lede, motivere og ivareta våre viktige fagarbeidere. Økonomikompetanse er nødvendig.

For å lykkes som formann, er det avgjørende at du har:

  • utdanning som gartner eller anleggsgartner
  • gjerne utdanning som arborist, ISA eller ETV
  • gode IT-kunnskaper
  • erfaring fra arbeidsledelse

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem, søk her

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Divisjon Anlegg er landsdekkende og den største enheten i NCC Construction. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring av alle typer anleggsprosjekter med en omsetning på 3,5 milliarder NOK og rundt 900 ansatte. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, broer, kaier, tunneler, industri- og kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også virksomhet innen drift og vedlikehold av veier og friluftsområder.

Kontaktpersoner:

Arne Holsing
Prosjektleder, Drift og Vedlikehold
+47 901 19 345
arne.holsing@ncc.no

Svein Nilsplass
Prosjektleder, Drift og Vedlikehold
+47 917 17 046
svein.nilsplass@ncc.no

Vis flere stillinger: