Gartner

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Construction
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2016

NCC har i dag mange drift- og vedlikeholdskontrakter innen park og grønt i Oslo, og på denne måten bidrar vi til at mange av Oslos attraksjoner og områder fremstår som velstelt og pene. Vi utfører blant annet grøntvedlikehold, gartnertjenester, trefelling/trepleie, vintervedlikhold,søppelplukking/renhold og anleggsgartnerarbeid.

For å håndtere økende oppdragsmengde søker vi oss derfor nye, flinke ressurser som kan bidra til vårt arbeid. Vi er i dag ca. 30 ansatte i denne enheten og lokalisert på Alnabru i Oslo med kontorer, verksted og lager.
Som gartner vil du inngå i Avdeling Drift og Vedlikehold. Vi forventer at du utfører og leverer faglig gartnerarbeid i henhold til våre kontrakter. Du må også kunne utføre annet praktisk arbeid i vinterhalvåret, (inkludert vaktordning). Som gartner må du levere kvalitet og effektiv fremdrift, hvor resultatet er godt faglig utført arbeid til glede for våre kunder.

For å lykke som gartner, er det en fordel at du har:

  • gartnerfagskole (videregående nivå)
  • god plantekjennskap, både på norsk og latin
  • gjerne utdanning som arborist, ISA eller ETV

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Divisjon Anlegg er landsdekkende og den største enheten i NCC Construction. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring av alle typer anleggsprosjekter med en omsetning på 3,5 milliarder NOK og rundt 900 ansatte. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, broer, kaier, tunneler, industri- og kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også virksomhet innen drift og vedlikehold av veier og friluftsområder.

Kontaktpersoner:

Svein Nilsplass

Prosjektleder

+47 917 17 046

svein.nilsplass@ncc.no

Arne Holsing

Prosjektleder

+47 901 19 345

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: