Utviklingssjef – Bygg Norden

Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Vi er stolte av å kunne kalle oss Nordens ledende produsent av isolasjon og industriprodukter i ekspandert EPS og EPP og ekstrudert (XPS) polystyren til byggebransjen og industrien. Konsernet har i alt 15 fabrikker i Europa, hvorav 12 i Norden. Vi har ca. 750 ansatte og en årlig omsetning på om lag 2,3 mrd kroner.

Våre mest kjente merkenavn er Jackopor® (EPS), Jackofoam® (XPS), Thermomur®, Jackon Ringmur og Jackon våtrom.

FirmaJackon
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

Jackon søker en erfaren og dyktig person til en sentral rolle innen forretningsområdet Bygg og Byggesystemer. Som utviklingssjef vil du ha ansvaret for produktutvikling, tekniske tjenester og produktsjefer i Norden. Du vil være en spydspiss og ressursperson innenfor både prosjektering, prosjektgjennomføring, og rådgivning, både internt i selskapet og eksternt i forhold til kunder og samarbeidspartnere. Du har et bredt nettverk, og bidrar sterkt på den kommersielle siden i samarbeid med tekniske fagmiljøer.

Vi ser etter en initiativrik, strukturert og ansvarsbevisst leder med fokus på utvikling og forbedring. Du er resultatorientert og kvalitetsbevisst i dine leveranser. Du jobber strategisk og analytisk, og har god forretningsforståelse. I tillegg er du utadvendt og kontaktskapende. Stillingen rapporterer til Salgsdirektør Bygg Norden.

Viktige oppgaver vil blant annet være å drive produkt og konseptutvikling for Jackons produkter og Byggesystemer i samarbeid med Team Byggesystemer og Jackon Group.

Krav til utdannelse og erfaring:

  • Høyere utdanning innen tekniske fag (ingeniør/sivilingeniør bygg)
  • Prosjektledererfaring (prosesser, utvikling, konsepter)
  • Forhandling/kontraktserfaring med underleverandører, gjerne internasjonalt
  • Fordel med erfaring fra byggeledelse/ prosjektledelse innen boligproduksjon / prosjekteringsledelse innen husbygging /entreprenør / byggherre /tomteutvikler /byggmester / leverandørindustrien
  • Solid innsikt i/erfaring fra byggeplass er en fordel
  • Gode engelskkunnskaper
  • Internasjonal/Nordisk bransjeerfaring

Jackon tilbyr en stilling i et konsern med god markedsposisjon og vekst både i Norden og Europa. Konsernet har solid økonomi og engasjerte eiere og medarbeidere. Vi tilbyr et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Arbeidssted er Fredrikstad.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Petter Haakonsen, tlf. 975 59 019. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: