Planlegger

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperånd er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Divisjon Anlegg er landsdekkende og den største enheten i NCC Construction. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring av alle typer anleggsprosjekter med en omsetning på 3,5 milliarder NOK og rundt 900 ansatte. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, broer, kaier, tunneler, industri- og kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også virksomhet innen drift og vedlikehold av veier og friluftsområder.

FirmaNCC Construction divisjon Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist18.01.2016

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

PLANLEGGER - STORE INFRASTRUKTURPROSJEKTER

Divisjon Anlegg har ambisjoner om å få tildelt og gjennomført flere av de store og komplekse anleggsprosjektene som kommer i årene fremover. For at byggherrene skal velge oss må vi levere økonomisk og teknisk konkurransedyktige løsninger.

Som planlegger vil du inngå i Avdeling anbud og prosjektstøtte og delta i anbudsteam på store infrastrukturprosjekter. Du skal, med bidrag fra de andre i teamet, sammenstille en enhetlig fremdriftsplan for prosjektet. Denne brukes i kalkylearbeidet, og den danner grunnlaget for hovedfremdriftsplanen for utførelsesfasen av prosjektet. Divisjon Anlegg skal videreutvikle planleggingsarbeidet, og du vil få et faglig overordnet ansvar for verktøy og arbeidsprosesser.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. For å lykkes som planlegger i våre anbudsteam, er det avgjørende at du har:

• erfaring fra større infrastrukturprosjekter
• høyere teknisk utdannelse
• gode IT-kunnskaper
• evner å sette deg inn i våre planleggingsverktøy

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng, og du må regne med noe reiseaktivitet.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: