Administrasjonsassistent

Høyer Finseth as er et rådgivende ingeniørfirma med 98 ansatte fordelt på Oslo, Revetal, Fredrikstad og Ålesund. Vi er en betydelig aktør innen bygningsteknisk prosjektering og rådgivning. Vi er et spesialisert rådgivende ingeniørselskap som gjennom godt samarbeid med andre også leverer totalløsninger. Våre spesialfelt er komplett byggeteknisk prosjektering innen prefabrikkert og plassbygd stål og betong, antikvarisk rehabilitering, brannsikkerhet, bygningsfysikk, miljø og prosjektadministrasjon. Gjennom forenkling og samarbeid skaper vi merverdi for kunde og samarbeidspartnere!

FirmaHøyer Finseth
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en blid og utadvendt serviceperson til vårt hovedkontor. Du må inneha gode datakunnskaper, da pc vil være ditt primærverktøy. Du må beherske flytende norsk, skriftlig og muntlig. Du må være strukturert, ansvarsfull, og selvstendig. Du viser effektivitet i arbeidet ditt, og er ikke redd for å ta i et tak ved behov. Du vil være Høyer Finseth sitt "ansikt utad", og det er derfor viktig at du er serviceinnstilt og imøtekommende når du tar imot både gjester og kollegaer.

Arbeidsoppgaver:

- Betjene sentralbord/ resepsjon

- Bestilling og kontroll av kontorrekvisita og diverse materiell

- Post – inn og ut

- Holde orden på møterom, og fellesområder

- Bistå ved fakturering

- Annen administrativ bistand ved behov

Vi kan tilby:
- Et godt arbeidsmiljø og engasjerte medarbeider

- Sentral beliggenhet på Skøyen

- Gode lønns,- forsikrings- og pensjonsordninger


Høres dette interessant ut, hører vi gjerne fra deg. Send oss CV og en kortfattet søknad om hvorfor du ønsker/passer til jobben.

CV og søknad sendes til Benedikte Todal Brynildsen: benedikte.todal.brynildsen@hoyerfinseth.no

Vis flere stillinger: