Tømrere til Gardermoen

Workshop Bemanning er Norges største bemanningsspesialist innen bygg- og anleggsbransjen med ca. 500 utleide medarbeidere hver dag. Vi omsatte for ca. 300 mill. i 2013. Med sterk fokus på HMS og etisk forretningsdrift tilbyr vi våre kunder fleksibilitet, kvalitet og service, og bidrar til at deres prosjekter kan gjennomføres på en effektiv måte. Vi er, som første bemanningsselskap innen bygg & anlegg, godkjent Revidert Arbeidsgiver (se www.revidertarbeidsgiver.no)
Workshop Bemanning er et heleid datterselskap av Manpower AS. Les mer på www.workshop.no

FirmaWorkshop Bemanning
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfrist08.01.2016

Dyktige og erfarne tømrere søkes til arbeid på Gardermoen, rød sone. Søkere som er klarert for arbeid på rød sone vil foretrekkes. Øvrige kandidater må skaffe til veie dokumentasjon for siste 5 års arbeidsforhold, samt innhente politiattest fra de land du har bodd/arbeidet i siste 5 år. Plettfri vandel er et absolutt krav.

Språkkunnskaper i engelsk og norsk er en fordel.

Vi tilbyr gode betingelser og muligheter for langvarig oppdrag, både på og utenfor Gardermoen.

Dersom du har behov for bolig er vi behjelpelige med dette.

Av deg forventer vi at du legger stolthet i ditt arbeid, kan jobbe selvstendig og at du er en pålitelig og samvittighetsfull medarbeider. Du bør ha gode samarbeidsevner og trives med en hektisk arbeidsdag. Søkere må ha god helse.

Aktuelle kandidater vil kontaktes for en nærmere samtale.

Søk her

Vis flere stillinger: