Sissel Engblom skal lede Links urbanisme-satsing. Foto: Erik Burås

Link Arkitektur bygger opp urbanisme-avdeling

Sissel Engblom går fra Asplan Viak til Link arkitektur for å bygge opp den nye avdelingen.

- LINK arkitektur er inne i en rekke større byutviklingsprosjekter og vi tar nå steget videre og satser på å utvikle og styrke dette engasjementet. Vi ser frem til å ha en kapasitet som henne til å lede vår utvikling videre, sier fungerende administrerende direktør i Link Arkitektur, Rolf Maurseth i en pressemelding.

Sissel Engblom kommer fra Asplan Viak, hvor hun har vært ansatt siden 2010 som oppdragsleder for tverrfaglige team på avdeling for Plan & Urbanisme.

Satsingen i Link skal hun ifølge pressemeldingen lede og utvikle i tett samarbeid med Multiconsult og Analyse & Strategis satsing på samfunn.

- Bærekraftig vekst av samfunn og byer er et av de største globale utfordringer vi står ovenfor i dag. Som arkitekter har vi nå mulighet til å gjøre vårt fag relevant og viktig i det store bildet; i det tverrfaglige samarbeidet som byutvikling krever. Link Arkitektur har et solid og profesjonelt prosjekteringsmiljø, og med Multiconsults bredde av dyktige fagfolk in-house ser jeg en enestående sjanse til å skape en sterk internasjonal satsning innenfor urbanisme. Jeg gleder meg til å lede dette arbeidet, sier Engblom.

Hun vil være i gang fra 1. mars 2016.