Ragnhild Aalstad skal lede byggevirksomheten i en region som årlig omsetter for i underkant av 800 millioner kroner.

Skal lede Forsvarsbyggs byggevirksomhet i øst

Ragnhild Aalstad har fått jobben som regionsjef for Forsvarsbyggs byggherrefunksjon i øst.

 Hun vil lede byggevirksomheten i en region som årlig omsetter for i underkant av 800 millioner kroner i fornying og nybygg for Forsvaret. Regionen strekker seg fra Horten og Rygge i sør til Trøndelag i nord, og inkluderer blant annet Rena leir, Jørstadmoen og Sessvollmoen.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med Forsvarsbygg og nye medarbeidere der, sier Ragnhild Aalstad.

- Ragnhild Aalstad har bred erfaring fra statlig byggherrevirksomhet, blant anna gjennom 14 år i Statsbygg. Hun har vært prosjektleder, stabsleder og leder for faglige seksjoner og enheter innenfor miljø, arkitektur og kulturminne. Hun har god kjennskap til pågående bransjeutviklingsprosesser og strategiområde i bygge- og anleggsbransjen, heter det i en melding fra Forsvarsbygg.

- Ragnhilds erfaring og kompetanse er verdifull for oss. Vi er glade for at hun har valgt å begynne i Forsvarsbygg, sier direktør Erik Øimoen i Forsvarsbygg utvikling.

Aalstad kommer fra Vang i Hedmark, har hovedfag i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo og Master of Management fra BI Senter for lederutdanning. Hun begynner i stillingen senest 1. mars 2016.