Vi søker en person med kompetanse innenfor fagområdet Geomatikk og GIS

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge - avd. Kart og 3D
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfrist06.01.2016

Vil du være med på å forme morgendagens samfunn?

Rambølls avdeling Kart og 3D, er Rambølls kompetansesenter innenfor Geomatikk, Kart, GIS og 3D-visualisering. Avdelingen har kontorsted i Kristiansand.

Geomatikk, GIS og 3D-visualisering er sentrale og gjennomgående fagområder i all fysisk planlegging og i alle utbyggingsprosjekter. Med dagens metodikk ved bruk av BIM og 3D-modeller i planlegging og prosjektering har kompetanse innen Geomatikk og 3D teknologi blitt enda viktigere. Rambøll har utviklet spesialkompetanse og gode prosesser for etablering av 3D-modeller fra ulike datakilder.

Om stillingen

For å styrke vår kapasitet og kompetanse i gjennomføring av store transport- og byggeoppdrag, søker vi derfor etter person med god kompetanse innenfor fagområdet Geomatikk og GIS.

Oppgaver tillagt stillingen vil være ulike geomatikk- og GIS oppgaver knyttet til de fleste tjenesteområdene vi dekker på avdelingen.

Vi kan tilby:

  • Spennende oppgaver i store prosjekter som former morgendagens samfunn
  • Deltakelse i et sterkt fagmiljø
  • Gode muligheter for læring og utvikling innenfor et stort spekter av geomatikkfaget

Hvem vi søker

Vi søker etter person med utdannelse innenfor Geomatikk og/eller GIS på master- eller bachelornivå. Ved ansettelsen vil vi vektlegge at du har arbeidserfaring med grunnlagsdata/BIM og har kunnskap om datamodeller og håndbøker som benyttes i transportoppdrag og/eller større byggeoppdrag.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • God kompetanse på bruk av ulike dataverktøy
  • Opptatt av og interesse for innovasjon og utvikling
  • Marked- og forretningsorientering
  • God på kommunikasjon og samarbeid

Vi tilbyr

Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen på denne siden og følge instruksjonene. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

For mer informasjon om Kart og 3D - se www.visualisering.ramboll.no

Velkommen som søker!

Kontaktperson

Tor Lohne +47 90689899