Prosjektleder - Anleggsleder

GEORG ANDRESEN & SØNNER AS er en mellomstor entreprenørbedrift med virksomhet i Oslo og Akershus. Vi utfører varierte oppdrag innenfor næringsbygg, offentlige bygg, bolig og rehabilitering. Selskapet forventer en omsetning på 150 mill i 2016 og har en god økonomi.

FirmaGeorg Andresen & Sønner AS
FylkeAkershus
StedFornebu
Søknadsfristsnarest

Selskapet er et av de eldste firmaene i bransjen og runde t 100 år i 2015. Vi er involvert i mange spennende prosjekter og ønsker å styrke vår organisasjon med nye medarbeidere for videre utvikling fremover Vi søker derfor

Prosjektleder

Selvstendig prosjektleder som vil ha totalansvar for gjennomføring av et eller flere av våre prosjekter, med kontraktsansvar overfor kunde og ansvar for gjennomføring inkludert HMS, økonomi, fremdrift og kvalitet.

Søkere ønskes fortrinnsvis med siviling-/ingeniørutdannelse, men solid erfaring kan kompensere for dette. God økonomisk forståelse er påkrevet likeledes god IT-kunnskap med godt brukernivå på MS Office. Erfaring fra bruk av elektronisk kalkyle- og rapporteringsverktøy er en fordel, men opplæring vil bli gitt.

Anleggsleder

Anleggsleder med noen års erfaring, kvalifikasjoner og bakgrunn som for prosjektlederstillingene.

Arbeidsoppgaver:

  • Sammen med prosjektleder ivareta ledelsen og gjennomføring
  • av det enkelte prosjekt.
  • Planlegge og koordinere tverrfaglig arbeid.
  • Planlegge og arbeide systematisk med driftsledere
  • og underentreprenører i forhold til HMS, fremdrift, kvalitet og kostnadskontroll.
  • Planlegging av innkjøp i samarbeid med og prosjekteringsleder.

Trives du i en ”flat” organisasjon med korte beslutningsveier og hyggelige medarbeidere ønskes du velkommen til oss. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et aktivt og involverende miljø. Arbeidsspråket er norsk og god skriftlig og muntlig formuleringsevne forventes.

For begge stillinger, kontakt:

Daglig leder Georg Andresen telefon 67 83 83 80. Søknad med CV og vitnemål mv kan sendes i post eller til firmapost@gas.no

GEORG ANDRESEN & SØNNER AS

Widerøeveien 1,1360 FORNEBU

Tlf. 67 83 83 80 – www.gas.no

Vis flere stillinger: