Maskinsjef Anlegg

Lemminkäinen Norge AS ble etablert i 2001 da asfalt og pukk delen av Icopal ble kjøpt. I 2011 ble Mesta Industri kjøpt og den samlede omsetning for Lemminkäinen Norge er nå ca. 2 MRD NOK. Lemminkäinen Norge AS er heleid av det Finske entreprenør konsernet Lemminkäinen Oy.

Lemminkäinen Infra er i Norge representert ved Lemminkäinen Norge, avdeling Anlegg. Avdelingen har nøkkelpersonell med bred erfaring fra anleggsprosjekter i Norge. Avdelingen er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001 og NS-EN ISO 14001. Anleggssatsingen i Norge vil bli gjennomført ved videre utvikling av avdeling Anlegg i samarbeid med Lemminkäinen Infra. Lemminkäinen Infra hadde i 2014 en omsetning på ca. 2,6 MRD NOK.

I Norge utfører Lemminkäinen Anlegg i hovedsak utbygging av prosjekter innenfor vannkraft i fjell, dam og dam- rehabilitering, samt innenfor infrastruktur inkludert Flyplass entrepriser.

FirmaLemminkäinen Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist08.01.2016

Vil du bli vår nye Maskinsjef, med overordnet ansvar på vår maskinpark og utstyr?

Lemminkäinen Anlegg er i sterk vekst og har derfor behov for en maskinsjef som sørger for administrasjon og vedlikehold av våre maskiner og utstyr, på en måte som skaper verdi for vår anleggsdrift.

Vi ser etter en fleksibel person som kan systematisere og ta vare på vårt utstyr, bistå våre prosjekter, delta i investeringsprosesser o.l. Du bør ha kjennskap til tunneldrift samt ha erfaring fra drift- og vedlikeholdsoppgaver i anleggsbransjen.

Anlegg er i ferd med å bygge opp en maskinavdeling lokalisert i moderne lokaler i østlandsområdet. Reisevirksomhet til våre anlegg vil måtte forekomme.

Vi ser etter følgende kompetanse:

  • Maskiningeniør eller anleggsingeniør, evt. kan relevant erfaring kompensere for manglende formell utdanning.
  • Erfaring fra lignende stillinger.
  • Gode datakunnskaper.
  • Kunne kommunisere både skriftlig og muntlig på engelsk.
  • Du må være systematisk og strukturert.

Høres det fristende ut å bygge opp en vedlikeholds avdeling hos oss i Anlegg, så vil vi gjerne høre fra deg.

Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av nordens ledende entreprenørkonsern. Lemminkäinen har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Stillingen vil være en overordnet støttefunksjon til våre anlegg, og du vil være en del av lederteamet i avdelingen.

Stillingen rapportere til Anleggsdirektør.

Mer informasjon om stillingen

Anleggsdirektør
Stian Andreassen

Mobil: 91 83 83 00

Søk her

Vis flere stillinger: