F.v.: Anleggsleder Amal Issa, prosjektleder John Bratteng og daglig leder Nils Raymond Laeskogen i Betonmast, sammen med ordfører Leif Waarum, helse- og omsorgssjef Trine Kløvrud og prosjektleder Ole Anders Hoff fra Vestre Toten kommune. 

Betonmast bygger omsorgsboliger på Raufoss

Betonmast har signert kontrakt med Vestre Toten kommune om bygging av 25 nye omsorgsleiligheter. Kontrakten er på 60 millioner kroner ekskl. mva. 

 Prosjektet er en totalentreprise og består av riving av deler av eksisterende bygg i en etasje og oppføring av nybygg i to etasjer. Tilbygget er i hovedsak formet som en- og toetasjes pulttakhus i nær beslektning med eksisterende anlegg, og er på 2 733 m2 BTA eks. åpne arealer. 

- Vi er meget glad for at vi endelig kan sette spaden i jorda for denne utvidelsen. Riktignok et år seinere enn planlagt, men heldigvis innenfor budsjett, sier en fornøyd ordfører i Vestre Toten, Leif Waarum.

- Dette er en stor og viktig kontrakt for oss og ikke minst en fin jobb å dra med seg inn i mot vinteren. Rivearbeidene begynner allerede 1. desember, så vi har brukt tida godt fra vi ble innstilt på jobben. Nå gleder oss til å komme igang med arbeidene, sier Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Toten.

Byggestart er umiddelbart og byggetiden er 12 måneder.