Senior rådgiver prosjekt- og byggeledelse

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaExperis for Rambøll Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

Vi er i overkant av 55 engasjerte og dyktige rådgivere ved kontoret i Stavanger og opplever nå vekst i oppdragsmengde som følge både av eksisterende rammeavtaler og flere varslede infrastrukturprosjekter i vår region. Dette avleder behov for rekruttering innenfor flere av våre fagområder, herunder Prosjekt- og Byggeledelse

Vi skal nå ansette en senior rådgiver innenfor Prosjekt- og byggeledelse til vårt kontor i Stavanger. Du vil inngå i et sterkt nasjonalt fagmiljø av svært dyktige rådgivere innenfor dette fagområdet, lokalisert ved våre kontorer fra Kristiansand i sør til Longyearbyen i nord.

Se http://www.ramboll.no/ for å lese om våre spennende kundeprosjekter og øvrig nøkkelinformasjon om vår virksomhet i Norge.

SENTRALE ARBEIDSOPPGAVER:

  • Prosjekt og byggeledelse
  • Prosjekt, kunde og tilbudsansvar
  • Delta i avdelingens markedsarbeid
  • Delta operativt som oppdragsleder og utøvende rådgiver i divisjonens flerfaglige prosjekter

KVALIFIKASJONER:

  • Kunde og forretningsorientert
  • God til å bygge og pleie relasjoner
  • Lang relevant arbeidserfaring fra Prosjekt- og byggeledelse med vekt på anleggserfaring ( innenfor anlegg, samferdsel, eller infrastruktur)
  • Sivilingingeniør/ingeniør - bygg og/eller anlegg
  • God skriftlig og muntig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

RAMBØLL TILBYR:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Søk på stillingen

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Kontaktinformasjon

Jørgen Lohne Morken
Telefon 22018100
Jorgen.Lohne.Morken@no.experis.com

Møyfrid S Tveit
Telefon +47 91 52 27 17
Moyfrid.S.Tveit@no.experis.com

Vis flere stillinger: