Servicemann/mekaniker

Kynningsrud Fundamentering er totalleverandør av pele- og spuntarbeider, og vi fundamenterer for alle typer prosjekter over hele Skandinavia. Fra små til store oppdrag, på land eller sjø, leverer vi komplette pele- og spuntarbeider med tilhørende avstivning. Vårt hovedkontor er i Fredrikstad med avdelingskontor i Trondheim. Vi har høyt fokus på HMS – hos oss kommer helse, miljø og sikkerhet først!

FirmaKynningsrud Fundamentering
FylkeØstfold
StedRolvsøy
Søknadsfrist15.12.2015

Vi søker en allsidig person for service, vedlikehold og reparasjon av maskiner og utstyr. Arbeidene vil hovedsakelig utføres ved vårt verksted på Rolvsøy, men også noe ute i felt.

Maskin- og utstyrsparken vår kan oppsummeres i spesialmaskiner som pelemaskiner, kraner, spuntmaskiner, pumper og annet teknisk utstyr. Du vil jobbe tett med vår arbeidende verkstedformann, og det vil bli gitt opplæring i vårt spesialutstyr for gradvis å kunne utføre selvstendig arbeid på maskiner og utstyr.

· Fagbrev kan være en fordel, men er ikke nødvendig.

· Relevant erfaring og rett innstilling vil være viktig.

· Sertifikat i klasse B er et krav, og gjerne også BE.

· Truckførerbevis vil være en fordel.

· Sveiseerfaring vil bli vektlagt.

Vi ønsker oss en person som er utadvendt og som har lett for å samarbeide med andre. Videre er vi avhengige av at du er initiativrik, ordens- og kvalitetsbevisst, og har evnen til å arbeide selvstendig når du blir kjent med vårt spesialutstyr. Til tider er hverdagen svært hektisk, og du må derfor være villig til å stå på når det trengs.

Arbeidsoppgaver:

Mottak, reparasjon og vedlikehold av maskiner fra byggeplass/anlegg. Klargjøring av maskiner og utstyr. Service ute i felt.

Søk på jobben her

Spørsmål om stillingen?

Kai Norsted

Verkstedformann

Mobil

926 02 348

Morten Nordahl

Lagerleder

Mobil

909 82 578

Vis flere stillinger: