Mobilkranfører

Kynningsrud Fundamentering er totalleverandør av pele- og spuntarbeider, og vi fundamenterer for alle typer prosjekter over hele Skandinavia. Fra små til store oppdrag, på land eller sjø, leverer vi komplette pele- og spuntarbeider med tilhørende avstivning. Vårt hovedkontor er i Fredrikstad med avdelingskontor i Trondheim. Vi har høyt fokus på HMS – hos oss kommer helse, miljø og sikkerhet først!

FirmaKynningsrud Fundamentering
FylkeØstfold
StedRolvsøy
Søknadsfrist15.12.2015

Vi søker allsidig person med kranførerbevis (G1) og god erfaring med kjøring og vedlikehold av mobil-/beltekraner. Reisevirksomhet er en naturlig del av hverdagen for våre ansatte siden vi opererer over hele landet, men i hovedsak på Østlandet og Midt-Norge.

Arbeidsoppgaver:

Vi ønsker oss en person som er utadvendt og som har lett for å samarbeide med andre. Vi er avhengige av at du er selvstendig, initiativrik, ordens- og kvalitetsbevisst. Til tider er jobben svært hektisk, og en må derfor være villig til å stå på når det trengs. Vi arbeider ofte i små team, så andre forefallende oppgaver i tillegg til maskinkjøring er en naturlig del av stillingen.

Vi tilbyr:

  • Hyggelige medarbeidere
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjons- / forsikringsordninger
  • Firmahytte i Norge og leilighet i Spania

Ansettelsessted vil være ved vårt hovedkontor på Rolvsøy.

Søk på jobben her

Spørsmål om stillingen?

Stig Eriksen

Prosjektleder

Mobil

922 55 370

Erling Omre

Prosjektsjef

Mobil

905 40 869

Vis flere stillinger: