Rådgivende ingeniør Elektro

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og et profesjonelt markedsapparat med god oppfølging. Selskapet ble etablert i 1988, er nå en del av Adecco Gruppen og har kontorer i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Har du erfaring innen elkraft og IKT?

For en av våre kunder i Oslo, et stort og velrenommert rådgivningsfirma, søker vi etter en dyktig Rådgivende Ingeniør Elektro for langvarig oppdrag til store prosjekter på østlandet.

Vi søker erfaren ingeniør/sivilingeniør innen elektroteknikk, automasjon og IKT.

Kvalifikasjoner:

Kunden trenger å styrke sin kapasitet og søker nå ingeniører/sivilingeniører, gjerne med erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet. Erfaring fra prosjektledelse og byggeplassoppfølging/byggeledelse er en fordel.

Innenfor fagområdene elkraft og IKT søker vi personer med interesse og lyst til å arbeide med bygningsinstallasjoner. Vi søker spesielt etter personer med praktisk sans og interesse for behovs- og brukertilpasning av tekniske installasjoner.

Innenfor fagområdet automatisering søker vi personer med erfaring fra bygningsautomatisering og idriftsettelse av tekniske installasjoner og anlegg, gjerne også med erfaring fra programmering av sentral driftskontroll. Vi søker deg som har ambisjoner og ønske om å kunne etablere og bygge opp en seksjon/avdeling med kompetanse knyttet til eiendomsledelse og optimalisering av tekniske systemer med sikte på funksjonssikkerhet, drifts- og energieffektivitet.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Maj-Britt Hope Løvaas

Branch Manager/Senior Technical Recruiter

Telefon 917 23 024



Vis flere stillinger: