Norsk Saneringsservice overtar 70 prosent av Miljøvakta

Norsk Saneringsservice har inngått avtale om kjøp av 70 prosent av Miljøvakta. Samtidig overtar Miljøvakta søsterselskapet Ares Nordic.

Det skriver Norsk Saneringsservice (NSS) i en pressemelding denne uken.

Sentrale oppgaver for NSS er, ifølge meldingen, riving av bygg, anlegg og infrastruktur samt miljøhåndtering av masser. Årsomsetningen ligger på rundt 135 millioner kroner.
Daglig leder Torbjørn Haugo i NSS uttaler i en kommentar at han mener Miljøvakta passer godt inn i NSS.

– Dette tilfører oss ytterligere kraft, og gir oss mange nye muligheter i markedet ved at vi nå kan tilby mer komplette løsninger enn tidligere. Både Miljøvakta og Norsk Saneringsservice scorer godt på kundetilfredshet, og de mange gode referansene gir stadig nye oppdrag, sier Haugo.
Miljøvakta bistår med miljørådgivning, miljøbistand og operative miljøtjenester som mobile renseanlegg og ADR-slamsugere.

Miljøvaktas tidligere eneeier F.M Invest, ved Fred Ytterdahl, blir etter oppkjøpet sittende med de resterende 30 prosentene av Miljøvakta-aksjene, og Ytterdahl fortsetter som Miljøvaktas daglige leder, heter det i pressemeldingen.

Selskapet har en årsomsetning på rundt 10 millioner kroner, men Ytterdahl uttaler at det er godt rom for vekst.

– For oss var Norsk Saneringsservice en perfekt løsning. Med dette grepet er vi langt bedre rigget for den kraftige veksten vi ser kommer, sier Ytterdahl i pressemeldingen.