Erfarne rådgivere innen Vann- og miljøteknikk

Hjellnes Consult as er et ledende, tverrfaglig, medarbeidereiet, rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområder som vann, bygg, anlegg, infrastruktur, energi og miljø, fordelt på 4 seksjoner med ca. 200 ansatte. Vi arbeider målrettet for å være faglig i tet innenfor alle våre fagområder. Vi arbeider med alle faser i et prosjekt, fra de første ideene skisseres via forundersøkelser, konsekvensanalyser, tilstandsanalyser, planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold av anleggene.

FirmaHjellnes Consult
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2016

Seksjon Infrastruktur og miljø står ovenfor store oppgaver innen vann-, miljø- og infrastrukturfagene i tiden som kommer. Seksjonen har i dag et slagkraftig fagmiljø innen vann- og miljøteknikk, areal- og byplan, landskapsarkitektur, byggesak/myndighetskontakt og samferdsel. Seksjonen har 60 medarbeidere.

Vår faggruppe for vann- og miljøteknikk som består av 17 medarbeidere prosjekterer forskjellige typer vannforsynings-, avløps- og renovasjons anlegg, lette og tyngre konstruksjoner i tilknytning til disse samt flom, avløp og vann modellering. Vi gjennomfører prosjektering og prosjekteringsledelse på alle nivåer. Vi utarbeider hovedplaner, beredskapsplaner, modellberegner ledningsnett og foretar vurderinger med tilhørende tekniske- og økonomiske beregninger av eksisterende anlegg.

ERFARNE RÅDGIVERE Vann- og miljøteknikk

Arbeidsoppgaver

Vi søker erfarne fagpersoner innen vann- og miljøteknikk med kompetanse innen utarbeidelse av detalj- og overordnede planer for rehabilitering av eksisterende anlegg, planer for bygging av nye, samt tilhørende anbudsgrunnlag.

Hydraulisk modellering, flommodellering, risikoplanlegging, vannrensing, avløpsrensing og overvannshåndtering er også områder hvor vi trenger din kompetanse.

Kvalifikasjoner

  • Du har fra 5 års arbeidserfaring innen vann- og miljøteknikk
  • Du har en teknisk utdannelse med en Bachelor- eller Mastergrad

Personlige egenskaper

  • Du er strukturert og opptatt av kvalitet
  • Du har gode samarbeidsegenskaper da du vil arbeide tett sammen med andre kollegaer
  • Du har god vurderingsevne med hensyn til å se hva som er mulig innen gitte rammer
  • Du er kundeorientert med god forrentingsforståelse

Vi tilbyr;

Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, samt kjøp av aksjer i eget selskap, Hjellnes Consult as. Vårt miljø preges av faglige utfordringer med utviklingsmuligheter i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

Hjellnes Consult har et spesielt bra arbeids- og sosialt miljø, og vi er opptatt av aktiv personal og kompetanseutvikling. Mange synes vi er et selskap av passelig størrelse.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling med mulighet for å bidra i videreutviklingen av fagområdet i et flerfaglig kompetansetungt miljø.

Arbeidssted: Ryen, Oslo

For spørsmål til stillingen kontakt vår samarbeidspartner på rekruttering, Kaluna v/Ralph R. Kolnes mob. 469 16 005 eller vår gruppeleder på VA, Bjørgvin Thorsteinsson mob. 975 85 846.

Søk stilling

Vis flere stillinger: