Planleggere/prosjektledere veg og samferdsel

Hjellnes Consult as er et ledende, tverrfaglig, medarbeidereiet, rådgivende ingeniørfirma som arbeider innen markedsområder som vann, bygg, anlegg, infrastruktur, energi og miljø, fordelt på 4 seksjoner med ca. 200 ansatte. Vi arbeider målrettet for å være faglig i tet innenfor alle våre fagområder. Vi arbeider med alle faser i et prosjekt, fra de første ideene skisseres via forundersøkelser, konsekvensanalyser, tilstandsanalyser, planlegging og prosjektering til drift og vedlikehold av anleggene.

FirmaHjellnes Consult
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2016

På vår seksjon Infrastruktur og miljø skjer det mye spennende om dagen. Vi står ovenfor viktige og utfordrende oppgaver innen infrastruktur og samferdsel. Seksjonen har et dynamisk og slagkraftig fagmiljø innen byggesak/ myndighetskontakt, areal- og byplan, landskapsarkitektur, samferdsel og vann- og miljøteknikk. Vår faggruppe innen veiplanlegging prosjekterer mange ulike typer samferdselsanlegg og konstruksjoner i tilknytning til disse. Medarbeiderne våre kjennetegnes ved å være faglig kompetente, handlekraftig og at de leverer i et miljø, hvor vi vektlegger både grupper og enkeltpersonenes styrker og muligheter til utvikling. Vi jobber i konseptvalgutredninger, forprosjekt, mulighetsstudier, detaljplan og byggeplan, visualisering og funksjonsanalyser med fokus på samhandling. Vi ønsker å være i front og jobber derfor på mange ulike plattformer for å levere det beste resultatet for våre kunder. Vi har en rekke prosjekter i bygater og tettsteder, miljøtiltak for veier og gater, veianlegg og terminaler, og vi utarbeider detalj- og reguleringsplaner i utbyggingsområder for boliger og næringsområder med tilhørende infrastruktur. Faggruppe vei utgjør for tiden 11 medarbeidere. Vi ønsker å styrke gruppen med å ansette vei- og samferdselsplanleggere.

Arbeidsoppgaver
Dere vil i hovedsak delta som prosjekterende, planleggere og/eller prosjektledere for prosjekter i bynære områder, utbyggingsområder for boliger og næringsområder med tilhørende infrastruktur og større veianlegg. I hovedsak er utfordringene knyttet til veianlegg og terminaler, kollektivtiltak og utbyggingsområder, bygater og tettsteder og ulike miljøtiltak for veier og gater.

Kvalifikasjoner
Du har teknisk utdannelse med en Bachelor- eller Master grad. Du har minimum 3 års erfaring fra tilsvarende fagområde. Du har kunnskap og kan beherske de verktøy som benyttes innen prosjektering. Du har erfaring fra utarbeiding av planer på ulike nivåer. Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner. Erfaring fra rådgivende virksomhet vil være en fordel, men er ikke et absolutt krav.

Personlige egenskaper
Du er strukturert og opptatt av kvalitet. Du har gode samarbeidsegenskaper da du vil arbeide tett sammen med andre kollegaer. Du har gode vurderingsevner med hensyn til å se muligheter innenfor gitte rammer. Du har gode lytteegenskaper og kan akseptere andres løsningsforslag. Du er lagspillere med fokus på troverdighet og handlekraft.

Vi tilbyr
Vårt miljø preges av faglige utfordringer med utviklingsmuligheter i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere. Vi har satt oss som mål å bli en effektiv elitestyrke som tilfører kunden ekstraverdi gjennom den smarte måten vi jobber på. I dette arbeidet benyttes siste nye teknologi aktivt i alle faser av våre prosjekter. I tillegg drives aktiv personal og kompetanseutvikling med interne- og eksterne kurs og samlinger.

Gode lønns- og ansettelsesbetingelser, samt kjøp av aksjer i eget selskap, Hjellnes Consult as. Du vil få en utfordrende og spennende stilling hvor du får mulighet til å utvikle fagområdet videre i et tverrfaglig miljø. Vi er kjent for å ha et veldig bra arbeids- og sosialt miljø, som har stor betydning for hvordan vi alle trives her hos Hjellnes. Det skal være gøy å komme på jobben. Du får ta ansvar og har stor gode muligheter til å påvirke egen utvikling og karriere.

Vil du være en del av vårt eliteteam, ta kontakt med vår gruppeleder Erik V. N. De Santana, tlf. 976 68 179, eller seksjonsleder Evy Jakobsen, tlf. 970 69 215.

Søk stilling

Vis flere stillinger: